Problem razlike u godinama

4

Problem razlike u godinama

Hvala ti mnogo.

Danas je pravilo da nema pravila.

Da li je problem u godinama najbolje pitaj sebe da li ti to predstavlja problem. Kakav god ti odgovor bude nece biti ni prvi ni poslednji koji daje takav odgovor.

Opet se potpuno slažem sa Djavolicom...

Ali, mislim da Te, Damire, ne vodi sažaljenje... Rekao si da je ona inteligentna i dobra, sposobna devojka; primetio sam paralelu u interesovanju (muzika - i ona i Ti); onda, smelo je ovo što ću reći, ali mislim da je OK => dopao mi se tvoj pristup ovoj situaciji (blog-u), te sam, izgleda, stvorio sliku o Drugačijem Čoveku od Celine (u najpozitivnijem smislu)... A, opet, naveo si da je i ona malo drugačija.

To me samo tera na pomisao da te obuzima ideja o tome kako bi da pokušaš sa nekim s' kim već osećaš harmoniju... ali ona nije ne vidiku, dok ne pokušaš...

P.S. Pokušaj.
I pazi, zbog roditelja, da ne predješ granicu sopstvenog morala dok ona ne napuni 18 godina. (to sam rekao samo zato što sam opsesivno-kompulsivno vezan za Dobro i jer volim ljude, iako oni mene previše ne vole)

[quote="MladjaVR"]Opet se potpuno slažem sa Djavolicom...

; primetio sam paralelu u interesovanju (muzika - i ona i Ti); onda, smelo je ovo što ću reći, ali mislim da je OK => dopao mi se tvoj pristup ovoj situaciji (blog-u), te sam, izgleda, stvorio sliku o Drugačijem Čoveku od Celine (u najpozitivnijem smislu)... A, opet, naveo si da je i ona malo drugačija.



Dobro si primetio vezu "Muzika".... ( verovatno je u pitanju inteligencija a ne sistem slucajnih pogodaka:)

Svakako, postujem i podrzavam tvoje ( a i ostala ) misljenje.

Hvala na podrsci i odgovoru.

U svako doba, MyCity je toplo mesto...

I hvala i tebi - ovde se razmenjuju iskustva i maltene sprema odbrana za neproživljene mogućnosti... Ti si jako umešno i zrelo pristupio srži smetnje, te nam pomogao da ti eventualno pomognemo.

A prosto moram dodati ovo: ne drži se čvrsto saveta. To su kombinacije tudjih želja i tvojih mogućnosti, uz svo neznanje intimnih činjenica koje istovremeno mogu biti i okidač i kočnica... Citiram: ''Nemoj poslušati druge; samo ih čuj''...

Ti odlučuješ; bolje da omča u mojim rukama ne završi na tudjem vratu.

Wink

@ damir220981 skroz kapiram situaciju. Bila sam u veoma slicnoj. Samo sto za mene decko koji je zeleo da mi bude blizu nije imao strpljenja. Poceo je da forsira situaciju izmedju nas sto je meni stvorilo averziju prema njemu. Mnogo smo se posvadjali.

Moj savet je: izvedi je u setnju (dobro je za depresiju), posveti joj paznju ali ne usiljenu - samo opustenu, budi joj prvo blizak kao neko ko je razume a posle sta se desi. Bices joj prijatan ako je ne forsiras.

Vidite, predlog DR.R je jako zanimljiv... zato što je dobar!
Wink

ma kaki, imate 8 godina razlike! do 12 godina razlike je ok....

ja sam mladja 9 godina od moga princa ^^

@damir220981
Cek, cek, cek jer ova devojka (ta od 17 godina koju spominjes u ovom blogu) ista ona sto spominjes u temi u forumu "Ljubav" ili ne ??? Posto tamo si napisao kako ona ima decka, a ovde da nema decka godinu dana, znaci 2 devojke su u pitanju??... a pitam ovo zato sto mi malo cudno kako si presao s jednog "slucaja" na drugi u tako kratkom vremenskom periodu.

Tebi nije problem god.nego kako ce njeni roditelji reagovati na to.ti si vec presekao da je razlika u godinama ipak prihvatljiva,ako se dvoje kapiraju i ako ima hemije,a i forumasi su ti to rekli .

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1366 korisnika na forumu :: 28 registrovanih, 4 sakrivenih i 1334 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: aleksandarbl, Alibaba1981, aramis s, bojcistv, Boris BM, CikaKURE, comi_pfc, cvrle312, Dimitrise93, djboj, Dorcolac, galijot, hyla, Istman, jackreacher011011, janbo, Luka Blažević, Mi lao shu, milimoj, novator, Outis, sevenino, shaja1, t84dar, Trpe Grozni, VJ, Vlada1389, Wrangler