Problem razlike u godinama

6

Problem razlike u godinama

i jos nesto, naivnih nema, ili su u manjini.. Wink

Ja sam sa svojih 17 imala istu situaciju. (ja 17 on 25). Ne vidim ja tu nista strasno, jedino sto je djevojka sa 17 na pragu velikih promjena u zivotu, i sto tek ulazi u zrelije doba .. tako da su te veze klimave, ti sa 25 vec uveliko znas sta hoces (za razliku od nje).
Ta moja veza je pocela kao velika ljubav a zavrsila se poslije 7 mj vrlo hladno sa moje strane, jednostavno me je proslo ... kako to vec zna da prodje u tim godinama ... Mr. Green

a on je verovatno od tebe hteo ljubav Mr. Green

zoranez ::Ja sam sa svojih 17 imala istu situaciju. (ja 17 on 25). Ne vidim ja tu nista strasno, jedino sto je djevojka sa 17 na pragu velikih promjena u zivotu, i sto tek ulazi u zrelije doba .. tako da su te veze klimave, ti sa 25 vec uveliko znas sta hoces (za razliku od nje).
Ta moja veza je pocela kao velika ljubav a zavrsila se poslije 7 mj vrlo hladno sa moje strane, jednostavno me je proslo ... kako to vec zna da prodje u tim godinama ... Mr. Green

a sad nije tako??? Neutral

Cemu tolika frka? Jedino pitanje je hocete li se vas dvoje lepo uklopiti zajedno. Pokusaj, pa ako uspe-super, ako ne-ne prebacuj godinama, vec karakteru.
Prica kako su klinke iskvarene i sl, nije na mestu. Karakter je, ljudi moji, prvi i najbitniji. Neko nece biti veran ni sa 40 godina, dok ce neko drugi vec sa 18 znati sta mu je vazno u zivotu. Covek moze sve promeniti, ali svoju prirodu nikada!
Zato, Damire, ne razmisljaj vise o godinama, vec o tome kako cete se vas dvoje najbolje provesti zajedno!
Cvelle, to sto tvoje skolske slusaju i Gunse i Cecu, ne znaci da su sve devojcice takve. Jedan od problema danasnjeg sveta jeste uopstavanje vodjeno predrasudama...

Cao ljudi!

Ovako, ja nisam precizirao sta ona slusa, vec da se muziski skoluje, konkretno prvi glas na smeru klasicne muzike. Ako ona vec peva laksa operska dela, tipa "AVE MARIA" ,verovatno ima "shmek" za "Cecu" itd ...

Uostalom, muzika nije presudna za nasu ili bilo ciju vezu.
Lepo ste uklopili misljenja, ali ostaje jos jedno VAZNO pitanje:

STA sa roditeljima?

Ako ti brane da se vidja sa tobom, da ti dolazis u njihovu kucu...
Malo je to prljavo osecanje - kada znas da si tamo nepozeljan, a samo zbog svojih godina ... Ne gledaju te kao coveka vec matematicko resenje 17+25= NIKAKO!

prosto i jednostavno batice, ne idi kod njih, govorim ti iz licnog iskustva, najgore je sto mogu da joj ogranice dokle ce da izlazi, a i to nece dugo trajati . . .

A, da, ja sviram na svirkama i Cecu i Stoju ... Smile

Inace obozavam Whitesnake!

Dopuna: 18 Feb 2007 22:26

Problem je sto joj i ne daju da izlazi ...

zajebano ,nema sta. nema nista gore nego kad roditelji imaju takav stav. ako dobro poznaju svoju cerku, ako imaju poverenja u nju i ako smatraju da je dovoljno zrela i da su je dobro vaspitali, pritom postuju je kao individuu upravo u njenim odlukama, onda ne bi trebalo da sumnjaju u njen izbor. mislim da i oni treba da lepo porazmisle o tebi pogotovu ako si ti jedan pristojan i normalan decko.

x-tina ::zajebano ,nema sta. nema nista gore nego kad roditelji imaju takav stav. ako dobro poznaju svoju cerku, ako imaju poverenja u nju i ako smatraju da je dovoljno zrela i da su je dobro vaspitali, pritom postuju je kao individuu upravo u njenim odlukama, onda ne bi trebalo da sumnjaju u njen izbor. mislim da i oni treba da lepo porazmisle o tebi pogotovu ako si ti jedan pristojan i normalan decko.

Verujem da si u pravu, i to bi bila normalna stvar. Mislim da nema nista od toga sto si upravo navela, oni se prema njoj ponasaju kao da je tudja, a ne njihova. Vidm da nema nikakvu podrsku od strane roditelja, pa i u vezi skole, muzicke, uvek onaj nastup: ko, ti? ma, nema nista od toga - uprskaces.

Tuzno ...

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 717 korisnika na forumu :: 43 registrovanih, 4 sakrivenih i 670 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, _Sale, A.R.Chafee.Jr., Apok, ArmyBoss, babaroga, Dimitrije Paunovic, djuradj, Dogma21, draganca, Frunze, galerija, goxin, janbo, Kubovac, ladro, laki_bb, mercedesamg, Mercury, Metanoja, MiG-29M2, mile23, miodrag, nenad81, nesa1962, Oscar, Panter, pein, Rogan33, royst33, ruger357, simazr, stegonosa, Sumadija34, virked, VJ, Vlad000, vladas87, vukovi, x9, zxstole, |_MeD_|, 125