Pušenje ubija!

4

Pušenje ubija!

ma, mene bas briga ako neko hoce da pusi i truje sebe! smeta mi kad ti pusaci truju mene i ostale ljude oko sebe!

Nepusim 7 sati, resio sam da ostavim!!!

Kad su pre dve godine u Norveskoj uveli taj zakon o zabrani pusenja na javnim mestima, ja sam, casna rec, mislila da cu dici revoluciju.

Nisam mogla da verujem da je pusachki narod to tako lako prihvatio - a sad mi se to cini najnormalnijim na svetu! Cak kad sam bila letos u Srbiji, jedno vece smo zbog kise sedeli unutra i grozno mi je bilo da zapalim. U prostoriji je bilo nepusaca i moj isprani mozak je konacno shvatio da nemamo prava da ugrozavamo nepusace svojim smradom.

Zimi se ovde izlazi napolje iz kafea ako hoces da upalis cigaretu a lepo su uredili, pa neki kafe ima shatorcic pa je neko uveo tamo i one lampice sto malo i greju a na svakoj stolici cebence. Malo se smrzne guza al ajde, ako je zima nije lav. smešak

Ma valja ta zabrana, nego sta da valja. Eto, ako nista drugo, znam da ce mojoj deci kad jednog lepog dana pocnu da izlaze cigareta biti manje "na izvol'te".

Moram da se pohvalim da moji roditelji, "hard core" pusaci, ne puse od 1. marta Smile... zvuci prosto neverovatno... iskreno se nadam da ce istrajati.

Ubija i udisanje. Smile
Ma, uvjek nešto dimi oko tebe.
Ostavite pušače na miru u oblacima plavičastog dima!

I ja kazem ostavite ih na miru .

Ta borba protiv pusenja mi se popela na .... Uvek sam bio protiv pusenja , nisam pusac . Odavno svi znaju da je pusenje stetno , ali toliko ispiranje mozga protiv pusenja mi stvarno ide na zivce , da se ne dobija rak od toga propusio bi iz inata .

ma, boli mene ... za pusace! necu da meni zagadjuju zivotnu sredinu!

ZoNi ::ma, boli mene ... za pusace! necu da meni zagadjuju zivotnu sredinu!

Ili blog? Mr. Green

Bocke, gasi tu cigaru nista ne vidim od dima Very Happy

Koju cigaru? Mr. Green

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1095 korisnika na forumu :: 49 registrovanih, 8 sakrivenih i 1038 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 9k38, _Rade, Bojadin Strumski, bojank, bojankrstc, bojcistv, bokisha253, Centauro, dankisha, Dimitrise93, djolew, FOX, Goran 0000, goxin, janbo, Karla, kikisp, kolle.the.kid, Krvava Devetka, loon123, Lošmi, Marko Marković, mercedesamg, MiG-29M2, milenko crazy north, milutin134, mocnijogurt, moldway, mrav pesadinac, Neutral-M, ozzy, Parker, powSrb, radoznao, randja26, repac, Rogan33, sasa87, sevenino, Simon simonović, slonic_tonic, stegonosa, styg, Trpe Grozni, vathra, W123, wizzardone, wulfy, ZetaMan