Referendumski spotovi bloka za zajedničku državu SCG

5

Referendumski spotovi bloka za zajedničku državu SCG

Pozivam sve Cgorce da zaokruze NE iz prostog razloga da Milo ne bi ostvario ono sto je naumio u prethodnih nekoliko godina. Iskreno , meni je svejedno da li cete ostati ili otici a iskreno mislim da se narod u Srbiji umorio vise od te price o nezavisnoj Crnoj Gori. Mislite li da ce vam nesto biti bolje kada i ako postanete "nezavisni" ?. Varate se

Hmmm.. Mislim da bi razlog i za "ne " i za "da" morao biti malo jaci od samog teranja inata Milu.
Smile

Zar mnoge porodice nisu dovoljno veliki razlog?!
Stvarno NE! znam koji bi onda razlog bio dovoljno velik?

E ovo ne sad ne razumem. A sta ce se to desiti sa porodicama? Kao podicice se zid izmedju dve zemlje i manje ce se videti ili sta?

Tamtitam mislim da razloge za da i ne svi mi DOBRO znamo pa ne bih da se ponavljam... Wink

@DR
Pa, eto, ja ne znam.
Al oprosticete mi, recimo da zivim predugo u inostranstvu a rezultat je da sam malo otupela na to nase "kolektivno nesvesno" odnosno na to sto svi-dobro-znaju (ili da kazem da nisam bila u skoli taj dan kad su se razlozi ulivali u glavu) Wink

Ali recimo, secam se vrlo dobro kad se Makedonija otcepljivala.... a seca li se iko toga, uostalom? I tu su se neke porodice nasle sa razlicitih strana granica, i sta? Izmedju Skoplja i Beograda ista kilometraza kao i pre otcepljivanja... ili sam ja nesto i casove fizike promasila??

Ako vec zivis u inostranstvu onda ne treba da se zamaras razlozima za i protiv Wink Mr. Green

Da ista je kilometraža, ali zajebancija dok se dođe do tamo više nije ista...

Ako crnogorci, kao što će nam sada i bugari, uvedu vize posle određenog vremena, (sada idem dva puta godišnje ili samo jednom da ih vidim), a ako nam uvedu vize, pa dok sve poplaćaš, mislim da NE!ću ni jednom.

Apropo ove priče, u mom razredu, kada smo trebali ići na exurziju, je odustalo 7-oro zbog vize za Italiju koja se morala još platiti 50€.

@DR
U Srbiji mi je porodica koju posecujem mozda cesce nego sto mnogi vidjaju svoje porodice u Crnoj Gori. Pa eto, zelja mi je da otcepljenje/ostajanje prodje u najboljem redu, a uvek je opasno kada se emocije umesaju.

@Bracko
Dobro je da se problem otcepljenja fokusirao na cenu potencijalnih viza.

@DR
nemoj da generalizujes tamtitamov specifican primer i na osnovu njenih postova. Exclamation Jer tvoja stavka sigurno ne moze da vazi i za mene, koja isto zivi u inostranstvu.

@Tamtitam
mislim da shvatam DR do neke mere, poredi velicinu teritorije u kojoj trenutno zivis i teritoriju Srbije i Crne Gore. Confused Mislim da bi ti do (**) (htedoh reci nesto dugo, ali bicu fina) jadilo da u lokalnom putovanju- koja ajde pretpostaviom samo; je cesta, kod rodbine treba toliku kintu da bacis; u zemlji gde ista ekonomija je slaba, ne tako jaka kao sto je skandinavijska (posebno. Evil or Very Mad).

Naravno da se u glavnom motivu za ocepljenje podrazumeva i efekat domina u nadi za inostrani prihvat i odobravanje cash-flow-a inicijativama i idejama EU.... smor. Sta reci. Confused A ne kopcaju da su te "pare" u skladu sa BROJEVIMA; ljudi tj. Sto vise ljudi, sto vise para, za inicijative.. itd itd. "Iima nas dovoljno da kazemo.." Mr. Green A to pravilo isto vazi i za "obnavljenje" naroda i ujedno i zemlje: rodjenja itd.

Razvijace se Balkan kao regijo ostrva...sporo i nikako. samo budimo neslozni. Dok narod ceka, i besni sto od sebe pravimo smesne figure. Stojimo i stajacemo u mestu... without a doubt. Confused

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1192 korisnika na forumu :: 43 registrovanih, 5 sakrivenih i 1144 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 8u47, ajo baba, aleksandarbl, babaroga, bojanM84, Brana01, cavatina, Denaya, Dimitrise93, djboj, doktor123, Dorcolac, dragoljub11987, ikan, Istman, Karla, kikisp, kjkszpj, Krvava Devetka, kunktator, kybonacci, Lieutenant, M1los, Marko Marković, Mi lao shu, milenko crazy north, milutin134, mnn2, nemkea71, novator, opt1, pein, Pohovani_00, procesor, slonic_tonic, Srle993, suton, Trpe Grozni, tubular, virked, Vladko, wizzardone, zillbg