ko ce ih razumeti :)

1

ko ce ih razumeti :)

offline
  • Pridružio: 25 Okt 2007
  • Poruke: 3

zenska cud je cudna robota Smile

ko moze njih da razume???

u stanju su da te dovedu do totalnog ludila,a onda misle da samo jedna rec -IZVINI- moze sve da resi:(

Uh....mi bas sve gajimo to univerzalno manipulantsko zlo usebi.... buhahahahahahaaaa.... Very Happy Very Happy Twisted Evil
Nemoj biti podlozan Wink a "Izvini" neretko ima iskreno znacenje...koliko vredi...zavisi od nje koliko je iskrena ali i od tebe koliko si spreman da "cujes".

Šta tu ima da se razumije? Nije bitno da li je razumiješ već kako ti leži. Hahaha - šalim se.

Poenta je u tome što ih ne razumijemo. Ako bi muškarac u potpunosti razumio ženu - to više ne bi bio muškarac. U najboljem slučaju bi bio do bola feminiziran, a u najgorem bi izgubio razum.

Žensko "Izvini" je riješenje samo u slučaju da je muškarac još uvijek voli. Mada je sex još uvijek najbolje riješenje za sve konflikte.

Doduše ako se ne varam tebi je sex započeo konflikt Smile hehehe

Obzirom da si mlad eto ti obavezne literature
http://solair.eunet.rs/~igla/ozeni.html

"Nema za heroja nijednog pravog trijumfa ako ne može da svoj pobednički mač spusti pred noge žene koju voli. Nigde ni sujeta čovekova nije veća nego pred ženom. Nigde ni dobrota, ni viteštvo, ne mogu toliko biti stavljeni na iskušenje, koliko pred tim finim i nežnim i komplikovanim stvorenjem kakva je žena."

Volim ih, ali ako se budem trudio da ih razumijem - poludiću.

Auuuu djavolche ti se uvijek zanimas oko zenskih Laughing

Samo polako ima vremena saznaces sta ti treba s godinama a zar nije lijepo kad ima malo i mistike... Wink

Ni slucajno se ne upinji da shvatis zene.
Inace ces poludeti, veruj mi.
Jednostavno ih prihvati takve kakve jesu, to ti je sva filozofija i mudrost.

cud je zenska vocka cudnovata ne slomije ali zube polomi

I ja bih to isto mogla da kazem za muskarce.

Ima ono cuveno filozofsko pitanje, nejgelovsko: "kako je to biti slepi mis?" Ako se prevede u ovaj kontekst, glasi: kako je to biti zena, odnosno, muskarac? Odnosno, kako je to biti neko drugi?

Sad cu ja opet kao neki dosadni partybreaker, ali objasnite mi kako je to moguce voleti nekog/nekog koga/sto ne razumes i ne poznajes? Koga, sta onda tu navodno volimo? Svoju predstavu, zamisao o drugom, tj. drugoj?

Ljubav je, skromno mislim, ipak upoznavanje i prepoznavanje.

Apropos tog "izvini", ima ih raznih: povrsnih, neiskrenih, manipulativnih, formalnih, autenticnih. I treba ga prepoznati u svakom konkretnom slucaju. A to znaci upoznati osobu koja izgovara famozno "izvini".

Pa, na neki način bih se nadovezao na komentar koji dade Sorelag (tj. delimično se složio s njom) :
jeste ipak fora u tome da svako od nas zaista zna koga, kako i zašto voli... A uspešno se okrenuti drugome je moguće nakon što smo dobrano ssvladali svoje osobine/mogućnosti. Wink

E sad nešto što se malo i pribojavam da iznesem - generalno, miiiiiiiislim da nisam u zabludi kad verujem da razumem devojke/žene, kao i ljude uopšte (što ipak treba biti prioritet nad odredjenim polom); a nisam ni feminiziran, ni lud (valjda!)... Mada, mogu da se 'vadim' na to kako takodje nisam muškarac već još uvek mladić..! (take that, kad niste lepo definisali opseg onoga o čemu govorite, hehe)

Ako se ja pitam, bitna je upravo tolerancija koju gajimo ka drugima, širina zamišljenih granica. A svako od nas je neminovno izdvojena jedinka (iako ima situacija kada, je li, poželimo da se ne odvojimo od nekoga/budemo Jedno Wink ), pa granice postoje i toliko su nepredvidivo drugačije koliko i ljudi ima oko nas... Ključ je u u tome kako 'prelazite' preko vama nanešene štete/povrede i da li mislite kako neke stvari jesu vredne nejednakog kompromisa, a i voljnosti da drugome pružite pomoć.

Primer: lično, nikad nisam razumeo u sitcom-ima opevanu muškarčevu ljubav ka svom autu; isto tako nekad uhvatim sebe kako se previše gubim oko gitara, na primer (ne uvek, ali umem da se zanesem; što ne negira neprestanu potpaljenost mojih par drugara za dobra 'kolica' Smile ). Najgore mi je bilo kad sam i uživo video koliko mali, nenamerni gest deovojke može da utiče na to da momak pošandrca zbog ''uništenog mu lepotana'' (ogrebotina na haubi, prosuta kafa/sok po tabli/sedištu)... Pa, možeš da mi, uslovno rečeno, naneseš koliku god štetu - biće sve OK dok to nije posledica namere!
(usto, neuko* mi društvo često okrzne gitaru o sto, zid, krevet ili je ispusti na pod i nevidjeno se iscima; iako ništa ne zameram. Al' imah sreće da nije bilo nijedne trajno ispoljene nezgode Razz )

I moram da priznam da ume da mi bude neverovatno prokleto glupo kad neko 'provali' glupu izjavu ili pitanje zbog čudjenja/nerazumevanja nečije želje ili razloga. Ne radim, dodjavola, sve to zbog drugih, realno većinu stvari 'navodimo na svoju vodenicu'... to je dobro, a tako i treba => svi imaju drugačije afinitete i bojazni, te se radi obostrane dobrobiti radije treba koncentrisati na 'proširivanje vidika'; prihvatanjem i onoga što ne razumemo, kao što ponekad i uzmemo ono što ne zaslužujemo... (a na ovo drugo, ironično, često zaboravimo)

P.S. Pokušao sam da budem dovoljno kratak... al' mi (kao i uvek) nije baš uspelo... Mr. Green

P.P.S. Neuko* = da ne ostanem neshvaćen ili ispadnem licemer; upotrebih tu reč jer je za datu situaciju zgodna i postojana - ''neuko'' zbog toga što ne znaju mnogo o instrumentu, a kamoli da ga sviraju, te im je bauk kad imalo pomisle da su nešto iskrivili, slomili... a zapravo to i nije toliko lako za uraditi (posebno kad nije namerno i kad još pazite da baš i ne oštetite stvar). smešak

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green da zanimam se mnogo za zenski svet Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
bas iz tog razloga sto nikada necu moci da se stavim na njihovo mesto i u potpunosti ih razumem....
mislim da nije nista strasno sto se toliko raspitujem i interesujem,jel koga god nesto zanima taj tezi da dodje do saznanja o zeljenim informacijama Smajli Smajli Smajli Smajli Smajli Smajli Smajli

Pa prvo te je zanimala zenska anatomija a zatim i zenska psihologija Smile

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 880 korisnika na forumu :: 46 registrovanih, 7 sakrivenih i 827 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: bankulen, bato, bigfoot, Boris Bosiljčić, boris.zic, brundo65, cenejac111, CrazyDiablo, crnitrn, dekan.m, doklevise, doktor123, DonRumataEstorski, Dukelander, Georgius, GORDI, goxin, goxsys, helen1, ILGromovnik, kikisp, Kriglord, Krvava Devetka, kybonacci, mercedesamg, MiroslavD, mrav pesadinac, nikoladim, NoOneEver Dreams, raykan, SR-3m, Srle993, stegonosa, theNedjeljko, USSVoyager, vaso1, Vatreni Zmaj, wolverined4, Wrangler, xaver, yufighter, zlaya011, Zoca, Žrnov, 125, 79693