ko ce ih razumeti :)

2

ko ce ih razumeti :)

@djavolce86 na nase mesto ne mozes Mr. Green Mr. Green Mr. Green i ne treba...to sto si toliko opsednut zenskim svetom je verovatno uzrokovano tvojim uzrastom. Nisu sve zene manipulativne (mada to svaka nosi u sebi) tako da generalizovati pogled na zene u tom pravcu i ne mozemo. Svaki muskarac nosi u sebi zelju da dominira, jer je fizicki jaci, nad zenom pa mnogi to ne ispolje ili u opste ne izgrade u sebi vec se izgradi u osobu koja veruje u ravnopravnost. @MladjaVR znam da ces sada da se suprostavis mom misljenju na osnovu tvojih iskustava, ali samo hocu da predocim koliko je nemoguce generalizovati muski i zenski svet.
Taj machoizam "osvojiti svet a plakati pred zenom" je produkt nesigurnih muskaraca. Lakse je umlatiti nekog pacenika nego izgraditi prave emocije.
Izgradi dobru komunikaciju sa devojkom koja te interesuje pa sve sto ti nije jasno pitaj je...izgradite vidjenja zajedno. Mi smo brbljive, pa i da ne znamo pravilno da se izrazimo, uvek i kazemo sve sto nam je na umu.
Sex nije najbolje resenje problema za zene...tu ces gadno da pogresis ako pomislis da je tako. Ako poslusas savet muskarca o umu zene (koji i sam tvrdi da ne razume) garantovan ti je promasaj.

pa sta da se radi kada sam radoznao kao mali zmaj,i sve sto mi je nedostupno me interesuje jos vise....

a sada me jos i interesuje sta znaci mojoj bivsoj sto me je ispljuvala,rekla da sam joj upropastio zivot i sta vise hocu od nje? Sad
da bi mi posle par dana poslala,kako je razmisljala i sto mi nebi ostali da se druzimo i pricamo ko pre,jbg sta je tu je.

i sta sada ja da radim???? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Citat:Taj machoizam "osvojiti svet a plakati pred zenom" je produkt nesigurnih muskaraca.
hoces da kazes da cuvena izjava "Nema za heroja nijednog pravog trijumfa ako ne može da svoj pobednički mač spusti pred noge žene koju voli" J.Ducica, nije tacna? Kako bi ti to znala?

I bas me interesuje kako ces da odbranis da je to "produkt nesigurnih muskaraca". Daj mi bilo koji razuman i logican argument, pa makar primjer ako nista drugo.

Citat:Sex nije najbolje resenje problema za zene
A "izvini", jeste? Sex je oduvjek bio najbolje sredstvo pomirenja.

Citat:Ako poslusas savet muskarca o umu zene (koji i sam tvrdi da ne razume) garantovan ti je promasaj.
Kakav sam to savjet dao? Mislim, nisam upucen, mozda nesvjesno savjetujem nekoga?

Citat:Mi smo brbljive, pa i da ne znamo pravilno da se izrazimo, uvek i kazemo sve sto nam je na umu
E sad si tako lupila da se pocinjem pitati u kom to svijetu zivis. Sve zene govore sta im je na umu?????

Ništa ne upropasti ljubav koliko muškarčeva preterana dobrota:da vas žena voli ženski morate sa njom postupati muški.

A moze i da se obrne .

Ništa ne upropasti ljubav koliko zenina preterana dobrota:da vas musko voli muski morate sa njim postupati zenski.

Citat:Ništa ne upropasti ljubav koliko muškarčeva preterana dobrota:da vas žena voli ženski morate sa njom postupati muški.
Amin

lacke ::Ništa ne upropasti ljubav koliko muškarčeva preterana dobrota:da vas žena voli ženski morate sa njom postupati muški.

Eeee, ovo mene j**e vec godinama i godinama i ne vredi. Ma koliko se upirao da se promenim, uvek pobedi ta mekana strana i ubi.

@Prokleta_Nedelja
Ne raspravljam se ja sa tobom niti kritikujem Ducica. Iz iskustva mogu reci da zene ne vole ŠONJE ali machoizam je najbledja boja muskosti. to ti je isto kao kad se crnci u plemenima farbaju raznim bojama i buse kojekude da bi oznacili svoju muskost...to je prestava. i normalno je da je to produkt nesigurnih muskaraca jer da su sigurni u svoju muskost ne bi se trudili da budu upadljivi.
Sto se sredstava pomirenja tice
1. Iskreno "IZVINI" vredi buducnosti
2. "SEX" mozda muskarcu vredi kao trenutna uteha...zene najcesce ne zele samo trenutke vec i da se osecaju sigurno u buducnost.
Ako znas da saslusas i od ludaka ces cuti nesto korisno jer on ima svoja iskustva koja ti verovatno nikada neces imati.
U musko/zenskoj komunikaciji najbitnije je biti sposoban da cujes. Neke zene/muskarci su misaono razudjeni pa i ono sto misle ne kazu vec svoje frustracije ispoljavaju na pogresan nacin...ali ako ti tu osobu istinski znas svaki put ces vasu bliskost dovesti na visi nivo time sto ces razumeti sebe mi nju u komplikovanim situacijama. Zene jesu brbljivije i ako ih slusas...cuces. Problem je taj stereotip da "zena blebeta a muskarac je coolira".
Momci, ne gubite svoj identitet pred zenama, zene ne vole slabe i "pick..te" muskarce...ali ne vole ni pozere. Ako ti je stalo da skrenes paznju na sebe onda su sve opcije u igri...pa sta vam uspe...ali ako vam je stalo do neke zene kompromisi i razumevanje su neophodni ali i snaga u vama da joj budete zastita. Bez obzira koliko su zene uspesne i snazne kad dodju kuci najvise im prija da se sviju u zagrljaj svog "jakog" muskarca (osim ako nisu ljubiteljke istog pola Very Happy ...ali to ovde tema nije)

@DR.R.
Citat:to ti je isto kao kad se crnci u plemenima farbaju raznim bojama i buse kojekude da bi oznacili svoju muskost...to je prestava. i normalno je da je to produkt nesigurnih muskaraca jer da su sigurni u svoju muskost ne bi se trudili da budu upadljivi.

Ovo nema veze ni sa jednom recenicom gore pomenutom. Totalno pogresno tumacenje recenice: "Nema za heroja nijednog pravog trijumfa ako ne može da svoj pobednički mač spusti pred noge žene koju voli". To nema veze sa mačo-muškarcem, alfa mužjakom ili šonjom.

Citat:U musko/zenskoj komunikaciji najbitnije je biti sposoban da cujes.
Slazem se.

Citat:Problem je taj stereotip da "zena blebeta a muskarac je coolira"
Pa sta da radim kad me spamuje?

Citat:zene ne vole slabe muskarce ali ne vole ni pozere
Niko ih ne voli.

Ali da se vratimo na temu. Momak pita kako da razumije zene. Moj savjet je da se ne trudi previse. To ne znaci da treba prestati da je slusa ili da prestane da bude dobar prema njoj. To samo znaci da prestane da zamara mozak zbog stanovnika Venere (zene su sa venere, muskarci su sa marsa prim.aut.), da ne pokusava da shvati nesto sto nam je neshvatljivo.

Evo i primjera iz mog zivota:
Ustajemo u hotelskoj sobi, spremamo se za plazu a ONA brise prasinu i sprema krevet jer ce uskoro doci spremacica pa je sramota u kakvoj je stanju soba, sto je prasina na polici itd... pa ko to da shvati?!?

Drugi primjer, je kada je pomjerala cvijece i oborila saksiju na televizor. Televizor je pao i prestao raditi a ona je zakukala "JAO MENI PROSULA SAM ZEMLJU PO TEPIHU!!!". Gledam u onaj slomljeni tv a ona prekoraci preko njega i pita me, drzeci cvijet u ruci: "A jel moze ovaj list da zaraste?"

Doduse znam da smo i mi enigma zenskom rodu, tako nikad im nece biti jasno kako mozemo da citamo novine u WC-u, kako mozemo da jedemo tri obroka iz istog tanjira a da se u medjuvremenu ni jednom ne opere, zasto carape nisu jedna u drugoj vec svaka u drugom uglu sobe...

sada mi se jedna misao mota po glavi Wink
na MyCity-u sam nasao jednu pricu slikovitu o decaku i devojcici
poucna je i sada mi se mota samo po glavi da i ja neprodjem tako kao oni Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Prokleta_Nedelja ::
Evo i primjera iz mog zivota:
Ustajemo u hotelskoj sobi, spremamo se za plazu a ONA brise prasinu i sprema krevet jer ce uskoro doci spremacica pa je sramota u kakvoj je stanju soba, sto je prasina na polici itd... pa ko to da shvati?!?

Drugi primjer, je kada je pomjerala cvijece i oborila saksiju na televizor. Televizor je pao i prestao raditi a ona je zakukala "JAO MENI PROSULA SAM ZEMLJU PO TEPIHU!!!". Gledam u onaj slomljeni tv a ona prekoraci preko njega i pita me, drzeci cvijet u ruci: "A jel moze ovaj list da zaraste?"


Sto mi je ovo nesto poznato, narocito prvi primer! Very Happy
Fino vaspitana devojka, mozda malo previse poslusna, ali postuje tudji rad i ziva bica (od sobarice do biljke). A prosuta zemlja iz saksije po podu je stvarno uzas, znam iz iskustva, posto sam ja ta koja mora da je pocisti.

Nije tako tesko shvatiti dobre devojke i dobre ljude, teze je ono drugo.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 997 korisnika na forumu :: 27 registrovanih, 1 sakriven i 969 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., babaroga, bbogdan, Bubimir, Djole, galerija, hyla, indja, jackreacher011011, kolle.the.kid, ksyyaj, ladro, laurusri, Lazarus, loon123, marsovac 2, Milos82, Mixelotti, mrav pesadinac, nedeljkovici, nuke92, pavlo, Smiljke, stagezin, VP6919, W123, yufighter