rukotvorci ujedinimo se!

6

rukotvorci ujedinimo se!

Kako je sve LEPO!!! Shocked Smajli
Šta hoćeš, šta bi bili rukotvorci bez super lepka, mora malo Wink Moje izoštreno oko ne primećuje bilo kakve zamazotine, ni glet ni gips, ni oljuštene pa zakrpljene delove ni bilo šta drugo na tu temu. Samo mnogo, mnogo lep i sređen stan zbog kog će da popadaju u nesvest, komšiluk od zavisti, a neki od sreće!!
smešak Zagrljaj








Vidi kako sam ja kreativna,aaaaaaaaa sad može Ziveli Poljubac od srca

E, da samo znaš. Ja ne volim ni jabuke Mr. Green
Ozbiljno, imam problem i sa nekim voćem, a nisam luda ni za leptirićima Wink Meni je mnogo teško udovoljiti! Very Happy Sviđa mi se limun. El se to sprema na harikiri, šta li? I mnogo mi se sviđa taj 'lebac, e to je prava rukotvorina!
Hvala. Ma, može i pivce i šampanjac i sve po redu. Poljubac



Evo kućice za Ivicu i Maricu! Nisam je napravila ja, već moja komšinica, al ja slikala! A i to je nešto. Kućica je bezbjedna, vješticu sam lično protjerala i stavila je među cvijeće da mi djeca ne kidaju ono malo što je ostalo.

trio rio fala!!! Zagrljaj
Uplaši me ova veštica Shocked
A kućica je super, pozdravi komšinicu! Ima i mala vrata, i ogradicu od grisina, joj. smešak

Ja sam inače na dijeti, pa sam užgarila oči u one kiflice, iza kućice, i to su rukotvorine. Very Happy Volim mnogo slatkiše, ali te domaće kiflice... ah izdržaću.

Još malo rukotvorina. Ovo slonče je iz Afrike, tamo kradu žice neke, kao kod nas bakarne kablove, i onda nižu ove perlice (ne znam gde njih nabave) i prave razne figure od toga. Ja ružniji predmet skoro nisam videla. A moram da ga trpim u kući.

A štooo, nije ružan, mada su mu oči pomalo gadnjikave. Š'a fali, zbunjeno, šareno slonče. Treba to nanizati i uplesti žicu. Nemo' tako da si gruba prema jadničku. Very Happy

Ja sam fascinirana Lomovinim molerajem, zaista Zagrljaj
i sve hoću da je pitam, pa ne stižem, kako je izvela ovo? Baš se fino uklopio i ovaj satić.

Kako kako? Pa naslikala, nisi valjda mislila da to ne umem? Very Happy
Našla sam u knjižari one raznobojne samolepljive rolne, s tim što je ova moja predviđena za staklo pa je providna, tako da je žuto ispod cvetića boja zida. Posle sam oblepila lepljivom trakom okolo i napravila teget ram, koristeći toner.
Hvala na pohvalama i tebi, i Jelkici. Zagrljaj
Na fotkama sve izgleda ispeglano i ravno, ali nije baš tako u zbilji.



Čemu ovo služi, a uz to i ne radi? Very Happy (poslao mi brat, hi-fi amater Mr. Green, slike)

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 890 korisnika na forumu :: 13 registrovanih, 2 sakrivenih i 875 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: brundo65, draggan, Georgius, ILGromovnik, Kenanjoz, Krvava Devetka, milenko crazy north, opt1, pacika, saputnik plavetnila, sasa76, stalja, TBF1D