Webcamp Ljubljana 2015.

Webcamp Ljubljana 2015.

offline
  • Peca  Male
  • Glavni Administrator
  • Predrag Damnjanović
  • SysAdmin i programer
  • Pridružio: 17 Apr 2003
  • Poruke: 23211
  • Gde živiš: Niš

14. marta 2015. ekipa programera i entuzijasta će organizovati WebCamp 2015. u saradnji sa Fakultetom za računarstvo i informatiku (u novim prostorima FRI, ako ih po celom semestru predavanja još uvek možemo nazvati novim).

Teme su usmerene pre svega ka internet (web) developerima (onima željnim znanja, početnicima i profesionalcima). Predavanja će zbog učesnika iz inostranstva biti održana na engleskom jeziku. Prema sadržini biće podeljena u tri celine i pokrivaće frontend, backend i devops. Pre, između i posle predavanja je naravno predviđeno vreme za druženje, manje formalnu razmenu znanja, iskustava i kontakata.

Pored polučasovnih predavanja, za koja prijave prihvatamo do petka 13. februara, biće rezervisani termini takođe i za petominutna brza predavanja ( http://en.wikipedia.org/wiki/Lightning_talk ), na kojima možeš predstaviti svoj rad (prijave na dan manifestacije).

Webcamp 2015. je organizovan po principu BarKampova, odnosno kao nekonferencija ( http://en.wikipedia.org/wiki/Unconference ). Predavanja održavaju sami učesnici, u cilju razmene dobrih radnih iskustava. Ulaz za manifestaciju je besplatan, ali ti je potrebna pozivnica. Prijave su moguće od 18. februara.

Za redovno obaveštavanje o novostima, prijavi se na mailing listu (link: http://2015.webcamp.si/#mailing ). Možeš nas pratiti i na Twitteru (link: https://twitter.com/webcampsi ) i Facebooku (link: https://facebook.com/webcampsi )

Ekipa WebCampa



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 655 korisnika na forumu :: 16 registrovanih, 6 sakrivenih i 633 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., bbogdan, DragoslavS, kolle.the.kid, ladro, MB120mm, Milos82, mnn2, ozzy, S2M, SR-3m, suton, yufighter, zeo, zlaya011, zziko