Molim vas pomozite

2

Molim vas pomozite

offline
  • Pridružio: 10 Okt 2005
  • Poruke: 13526
  • Gde živiš: Beograd

Control Panel, Sounds, tab Sound, i tu izaberi zvukove za pražnjenje kante, uključivanje Windowsa...
Ili izaberi Windows Default Sound Scheme.
A za zvuk na Youtube, da li nemaš zvuk u bilo kom browseru (Firefox, Internet Explorer, Chrome)?



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 13 Nov 2011
  • Poruke: 367

Napisano: 05 Mar 2012 0:37

Nemoze Slobo ni na Explorer-u probao sam nije mi jasno ovo u vezi control panelu pre kad nadjem driver za zvuk automatski mi se sve namesti.Probao sam ovo Windows Default Sound Scheme i nista

Dopuna: 05 Mar 2012 0:44

Ako moze da pomogne znaci samo u aimp-u imam zvuk i nigde vise



offline
  • Pridružio: 02 Feb 2008
  • Poruke: 14018
  • Gde živiš: Nish

Ja bih te stvarno zamolio da procitas ovu temu: http://www.mycity.rs/Drajveri/Kako-otvoriti-temu-u-ovom-delu-foruma.html i ostavis HWiNFO32 izvestaj da pogledamo koje komponente ti imas u racunaru. Znaci, jednostavno skini program, pokreni, napravi izvestaj i ostavi ga u sledecoj poruci.



Takodje, da bi smo videli sta si ti to instalirao na racunaru, uradi sledece:

Skini MiniToolBox na Desktop;
Pokreni ga dvoklikom, strikliraj sve ponudjene stavke i klikni na Go;
Nakon sto aplikacija zavrsi rad, izbacice izvestaj u Notepad-u; taj izvestaj okaci u sledecoj poruci da pogledamo.

offline
  • Pridružio: 13 Nov 2011
  • Poruke: 367

Napisano: 05 Mar 2012 1:42

ok evo poslao sam ovo:
https://www.mycity.rs/must-login.png

Dopuna: 05 Mar 2012 1:45

Evo i ovo:
https://www.mycity.rs/must-login.png

offline
  • Pridružio: 02 Feb 2008
  • Poruke: 14018
  • Gde živiš: Nish

Vidi ovo ...


Citat:C-Media WDM Audio Driver
Realtek AC'97 Audio (Version: 5.36)




GUZ - Glavom U Zid



Tvoja ploca ima Realtek ALC650 AC97 6-channel codec Chip.


Deinstaliraj C-Media WDM Audio driver i moli se Bogu da nisi nesto (sistemski) s*ebao instalacijom pogresnog drajvera.


Ako nemas zvuka, deinstaliraj i Realtek AC'97 Audio pa ga opet instaliraj. Skidas ga odavde: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1638#dl

offline
  • Pridružio: 13 Nov 2011
  • Poruke: 367

Imam problem udjem u Add or remove Program i da reinstaliram C-Media WDM reinstalacija krene i nakraju pise kao da sam uspesno reinstalirao onda pise ok ja kliknem ok onda ga automatski restartuje ali je opet u reinstal i tako sam probao vise puta nemogu nikako da ga reinstaliram

offline
  • Pridružio: 02 Feb 2008
  • Poruke: 14018
  • Gde živiš: Nish

aca022 ::Imam problem udjem u Add or remove Program i da reinstaliram C-Media WDM reinstalacija krene i nakraju pise kao da sam uspesno reinstalirao onda pise ok ja kliknem ok onda ga automatski restartuje ali je opet u reinstal i tako sam probao vise puta nemogu nikako da ga reinstaliram


Valjda deinstaliras a ne reinstaliras.

Deinstaliraj i jedan i drugi drajver, pa restartuj racunar. Kada prvi drajver trazi restart, idi na No, pa deinstaliraj drugi i tek onda potvrdi trazeni restart.

offline
  • Pridružio: 13 Nov 2011
  • Poruke: 367

Napisano: 05 Mar 2012 2:37

Realtek AC'97 sam deinstalirao bez problema ali ovaj C-Media nece evo ga jos ovde:


Dopuna: 05 Mar 2012 2:38

Na njemu nema ni koliko je mb.nista prazno polje.a nece da se deinstalira

Dopuna: 05 Mar 2012 3:18

Uspeo sam da deinstaliram sa programom total uninstal ali sam opet skinuo sa linka sto ste mi poslali tu sam i pre skidao i opet sam skinuo C-Media WDM na tom linku kad skinem pojavi se to.neznam sta da radim.

offline
  • higuy  Male
  • Legendarni građanin
  • penzionisani tabijatlija
  • crni hronicar
  • Pridružio: 21 Apr 2010
  • Poruke: 8565
  • Gde živiš: Dubocica

Napisano: 05 Mar 2012 10:39

ftp://download.gigabyte.ru/driver/motherboard_driver_audio_realtek_whql.exe

Dopuna: 05 Mar 2012 10:41

Deinstaliraj Drajver za zvuk iz safe mode-a. Tada drajver nije aktivan.

offline
  • Pridružio: 13 Nov 2011
  • Poruke: 367

Pozdrav svima da javim stigao sam sa posla instalirao novi sistem i sada racunar radi ok sve je ok.Drajvere kada sam instalirao rade svi normalno.Svim dobrim ljudima koji pomazu nama lajicima hvala puno.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 755 korisnika na forumu :: 22 registrovanih, 3 sakrivenih i 730 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., apostata, Arhiv, ArmyBoss, babaroga, Bane san, bankulen, Boris90, draggan, ILGromovnik, krca73, kybonacci, lavi, novator, pedja2506, repac, Sirius, stalker, suton, tanakadzo, Vlada1389, vlvl