Belgrade Design Week 2008

Belgrade Design Week 2008

offline
  • Pridružio: 29 Mar 2006
  • Poruke: 2215
  • Gde živiš: in the heart of the city

Najuzbudljivija svetska konferencija kreativne industrije održaće se ponovo u Beogradu od 8. do 10. maja 2008. godine.

Creme de la creme svetskog brendinga, advertajzinga, dizajna, arhitekture, izdavaštva, novih medija i biznisa pokazaće nam svoju verziju modernog života.

Konferencijski program podeljen u tri tematske celine (Modern Classics, Modern Luxury i Blade Runners) sa temom modern living, baviće se brendingom sa različitih stanovišta, fenomenom visokog dizajna i savremene arhitekture, ulogom dizajna u kreiranju masovnih medija i uticajem masovnih medija na stvaranje kulture dizajna u jednom društvu, izazovima i trendovima na sve kompetivnijem svetskom tržištu. U programu će se pojaviti neke od najvećih arhitektonskih, dizajnerskih i medijskih zvezda današnjice.

Pored glavnog konferencijskog programa, u Beogradu će u periodu održavanja Belgrade Design Week-a biti aktivno preko 50 lokacija širom grada. Brojni prateći programi, izložbe, radionice, otvaranja i prezentacije namenjeni su onima koji žele da budu u toku sa najsavremenijim konceptima i trendovima u dizajnu, modi i umetnosti.

Izvor: http://www.economy.rs/vesti/index.php?action=vesti&subact=full&id=5095



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 629 korisnika na forumu :: 4 registrovanih, 1 sakriven i 624 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: cikadeda, JOntra, slonic_tonic, vathra