Dobrovoljni penzioni fondovi

Dobrovoljni penzioni fondovi

offline
  • Pridružio: 10 Dec 2004
  • Poruke: 658

Da li neko uplacuje?
Preporuka za fond...



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 04 Jan 2009
  • Poruke: 68

dobrovoljni penzioni fondovi su se tek sada pojavili na nase trziste u CG tako da se malo sta zna o njima a i drugi problem je to sto se doprinosi vec uplacuju u drzavni fond a posto su nasa primanja mala ne ostane nam nista za privatni fond.
Prvi privatni penzioni fond koji se kod nas pojavio je PENZIJA PLUS... on je kao i u savremenim zemljama ucesnik na finansijskom trzistu imaju svoje investicione menadzere.
Svaki dan u dnevnoj stampi objavljuju OBRACUNSKU JEDINICU na osnovu koje ljudi koji uplacuju novac taj fond mogu da vide kako fond posluje odnosno kako se gazduje fondom.
Ako vas jos nesto interesuje o ovim ili nekim drugim fondovima pitajte...



Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1148 korisnika na forumu :: 32 registrovanih, 7 sakrivenih i 1109 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Apok, bojank, BORUTUS, crnitrn, darionis, dejina811, Dimitrise93, djboj, FileFinder, galerija, Leonov, Mcdado, mercedesamg, milan.vukovic, Milos ZA, Milos82, milutin134, Mlav, mnn2, MrNo, mustangkg, nemkea71, panzerwaffe, rodoljub, Sirius, SlaKoj, Srle993, stegonosa, suton, tomigun, Trpe Grozni, wizzardone