Naj naj i nase! 2004 top brands SCG

Naj naj i nase! 2004 top brands SCG

offline
  • Pridružio: 16 Avg 2004
  • Poruke: 463
  • Gde živiš: Beograd

U organizaciji ekonomskog dnevnog lista "Pregled" i Ministarstva trgovine, turizma i usluga Srbije u okviru akcije "Najbolje robne marke Srbije" dodeljene su nagrade "Najbolje iz Srbije". Strucni ziri, ciji je predsednik dr Bojan Dimitrijevic, republicki ministar trgovine turizma i usluga, po posebno utvrdjenim kriterijumima ocenjivao je 80 srpskih preduzeca i odabrao 25 najboljih.

Za najbolji korporativni brend u svim robnim grupama za nagradu "Najbolje iz Srbije" u 2004. godini izabrani su: "Knjaz Milos" A.D. - Arandjelovac (prva nagrada), "Tigar MH" d.o.o. – Pirot (druga nagrada) i "Metalac" - Gornji Milanovac (treca nagrada).

Za najbolju robnu marku u svim robnim grupama za nagradu "Najbolje iz Srbije" u 2004. godini izabrani su: "Fabrika akumulatora Sombor" za robnu marku "Black Horse" (prva nagrada), "Bambi Koncern" a.d. - Pozarevac za robnu marku "Plazma keks" (druga nagrada) i "Vital" a.d. - Vrbas za robnu marku "Vital stoni margarin" (treca nagrada).

U robnoj grupi bezalkoholna pica najuspesnija je "Vlasinka" d.o.o.- Beograd, koja je dobila nagradu za robnu marku "Rosa". U robnoj grupi industrija ulja i biljnih masti dobitnik je "Dijamant" - Zrenjanin za korporativni brend. U robnoj grupi kafa, zacini i snek proizvodi najuspesniji su "Aleva" a.d.- Novi Knezevac, koja je nagradjena za robnu marku "Aleva mlevena zacinska paprika" i "Grand kafa" - Beograd za korporativni brend.

Pobednici u robnoj grupi sredstva za higijenu i kozmetiku su "Aura" d.o.o. - Nis za korporativni brend i "Albus" - Novi Sad za robnu marku "Bohor".

U okviru robne grupe namestaj i oprema za domacinstvo smederevski "Milan Blagojevic" a.d. dobio je nagradu za robnu marku sporet smederevac, a u robnoj grupi infromacione tehnolgoije i opreme najuspesnija robna marka je "Perihard" toneri za stampace "Perihard inzenjeringa" d.o.o. - Beograd.

U robnoj grupi alkoholna pica pobednik je "Lav" pivo Pivare "Celarevo", a u grupi tekstil, koza i obuca najbolja robna marka je "Extreme intimo" "Jasmila" d.o.o - Arilje.

Za korporativni brend u okviru robne grupe papir i plastika pobedio je "Al Pack" d.o.o. - Subotica, dok su u robnoj grupi hemija i nemetali nagrade dobili "NIS Rafinerija nafte" - Beograd za robnu marku "Galax" i "Galenika fitofarmacija" a.d. Beograd-Zemun za korporativni brend.

U robnoj grupi gradjevinski materijal korporativni brend je "Potisje Kanjiza" a.d, a robna marka je "Vujuc prozor S-800" firme "Vujuc" Valjevo.

Specijalno priznanje za inovaciju i uvodjenje novih proizvoda na trziste dobili su: "Si&Si company" - Subotica za robnu marku pelinkovac "Gorki list", "Informatika" a.d. - Beograd za robnu marku "MicroBlue", "Hemofarm Koncern" - Vrsac za robnu marku "Multivita" i "Com Trade" - Beograd za robnu marku "CT racunari".



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1169 korisnika na forumu :: 56 registrovanih, 6 sakrivenih i 1107 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Rade, Atomski čoban, babaroga, BORUTUS, cavatina, darionis, darios, darkojbn, debeli, djboj, doktor1964, DonRumataEstorski, Dorcolac, elenemste, ginjica, goxin, havoc995, HrcAk47, Insan, JOntra, Karla, krkalon, kunktator, maiden6657, Marko Marković, marsovac 2, Metanoja, Mi lao shu, MiG-29M2, mikrimaus, milenko crazy north, Milometer, miodrag, mnn2, novator, opt1, ozzy, panzerwaffe, Polemarchoi, powSrb, randja26, raptorsi, Rogan33, royst33, S2M, Shinobi, slonic_tonic, solic, Srle993, stankolich, Steeeefan, theNedjeljko, vladaa012, W123, YU-UKI, zbazin