Problem sa drajverom

Problem sa drajverom

offline
  • Pridružio: 05 Dec 2006
  • Poruke: 110
  • Gde živiš: Kg

Imam sledeci problem:prilikom instalacije service packa 2(XPnaravno),dosao je na red instalacija drajvera za maticnu(Asus A7V8X-X VIA chipset) VIA 4 in 1 4.54,sve je proteklo u redu na properties kao adapter prijavljuje PCI koji radi na 800x600 mpi i 32bit. Sada sledi problem krenem sa instalacijom drajvera za graficku (Asus 9550Ge 128bit) catalyst 4.10 ,odradim instalaciju po express podesavanju ,restartujem racunar i u properties mi izbaci da plug& play Asus 9550 radi normalno na 1024x768 na 32 bit, dok secondary Asus 9550 radi na 640x480 na 8 bit. Aktivirao sam Half-Life 2 i igra mi je radila na 800x600 bez seckanja ali mi je povremeno iskakala u windovs ,stojeci u taskbaru,gde sam se vracao klikom ponovo u igru. Imam 512 ram memorija nije u pitanju to znam. Ne znam sta da radim osim da psujem Asus
i ATI i prodavca koji mi je prodao pre 1,5godine.
MOLIM VAS ZA POMOC
P.S. Everest u izvestaju kaze da je sve u redu



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 974 korisnika na forumu :: 54 registrovanih, 6 sakrivenih i 914 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., ajo baba, Arhiv, Atomski čoban, bojankrstc, branko7, Darkhunter, Denaya, Drug pukovnik, Dukilele, Georgius, goran.vvv, goranperović66, gorantrojka, Heavy Jerk, Ivan Campo, JOntra, kaleun, kaptain, Krusarac, kuntalo, Leonov, Magistar78, Mercury, mikrimaus, mile23, milimoj, Mixelotti, Ne doznajem se u oružje, Nemanja.M, NemanjaSt, Niske, Orc from Russia, Parker, pein, procesor, raptorsi, raskoljnikov, Rocker, royst33, S2M, Shilok, shone34, Sirius, solic, Srle993, Steeeefan, suton, tomigun, Toni, tubular, Username1000, wulfy, zdrebac