logitech s510 set

logitech s510 set

offline
  • Pridružio: 05 Jun 2003
  • Poruke: 2075
  • Gde živiš: MaYur CitY

Imam problem sa navedenim setom tast & mis.
Do sada je perfektno radio ali danas sam iskljucio doticne u prikacio na drugi PC. Posle vracanje u moj racunar prosto nisu vise radili
Pokusao sam restart pa ponovni connect i ne vredi nista. Jednostavno ne reaguju.
Sve tri lampice na bazi sijaje, takodje baterije sam zamenio klikom na connect na misu ili tast normalno lampice trepcu ali opet nista

sta li moze biti? ideja?

Sve tri lapmice na bazi svetle non stop.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • pixxel  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 21 Jun 2005
  • Poruke: 9091
  • Gde živiš: Tu i tamo...

Moras da ubodes drugu tastaturu i misa (zicne po mogucnosti), pa da ponovo iz samog windowsa preko onog setpointa nadjes i podesis uredjaje. meni to radi ultrax tastatura i mis, kad god promenim usb port. Kontao sam da je to do toga sto podesim security na tastaturu...
Ciganski je, ali to ti je windows Neutral

Dopuna: 03 Feb 2009 20:06

a naravno postoji i mogucnost da ti je ntom drugom kompu los port, pa da je malo sprzio bazu, mada pre mislim da je slucaj kao i kod mene...



offline
  • Pridružio: 05 Jun 2003
  • Poruke: 2075
  • Gde živiš: MaYur CitY

Sad cu odma probam ali sam siguran da je komp sprzio bazu jel je posle toga i sam komp crkao Smile

Dopuna: 03 Feb 2009 21:21

Uf
1) Da li je normalno da po ukljucenju baze na ps2 sve tri lampice non stop svetle? Upaljene su non stop. Cini mi se da pre kada pritisnem connect na bazi pocnu da blinkaju mada mozda gresim

2) Instalirao sam SetPoint gde se u njemu nalazi da nadje uredjaje? Vidim opcije samo za update i neke gluposti

Dopuna: 03 Feb 2009 21:43

Kada pokrenem Logitech Connect utility iskace mi non sto prozor da "ubodem" na usb bazu i restartujem program medjutim iako je ubodem uvek izbaci tu gresku,

offline
  • pixxel  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 21 Jun 2005
  • Poruke: 9091
  • Gde živiš: Tu i tamo...

Probaj da nabodes u neki drugi usb port. Nemam ideju, Te tri lampice me bune. Probaj opet na drugom kompu, ako i na njemu svetle sve tri, onda je moguce da je baza crkla...

offline
  • Pridružio: 05 Jun 2003
  • Poruke: 2075
  • Gde živiš: MaYur CitY

probao na laptopu i na drugom kompu non stop svetle lampice na bazi.

offline
  • pixxel  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 21 Jun 2005
  • Poruke: 9091
  • Gde živiš: Tu i tamo...

Ne bih da pricam napamet, ali ako ti nisu pre svetlele, a sad svetle, moguce je da je otisao u "vecna lovista". Kazes da se baza kaci na ps/2 port? - proveri da nije neki pin savijen na konektoru. Ako si nazivo vadio taj konektor, lako je moguce da je trs'o...

offline
  • Pridružio: 05 Jun 2003
  • Poruke: 2075
  • Gde živiš: MaYur CitY

Jbg vadio sam ga sto puta na zivo do sad i nista mu nije bilo Smile
Crko je smrc Smile sad nema sanse da nadjem bazu. Da li je moguce da bi radila baza sa nekog slicnog modela?

offline
  • pixxel  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 21 Jun 2005
  • Poruke: 9091
  • Gde živiš: Tu i tamo...

Mozes da probas, mada sumnjam...

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 402 korisnika na forumu :: 5 registrovanih, 0 sakrivenih i 397 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: gorantrojka, Ognjen D., RecA, vlvl, voja64