Upload mi ne radi. :/

Upload mi ne radi. :/

offline
  • Pridružio: 15 Sep 2010
  • Poruke: 73
  • Gde živiš: Pancevo

Napisano: 29 Nov 2012 15:58

Do juce je radilo sve normalno, i onda jutros kada sam upalio komp, primetim da ne mogu da uploadujem sliku na jednom sajtu. I ja probam na dodaj.rs vidim da nece. Ja odem na speedtest, kad ono, imam sta i da vidim. Izmeri ping i download, a upload nece da izmeri uopste. Nego pise samo connecting, tu gde treba da pise brzina upload-a.
Ja resetujem modem, onda nije hteo ni download da radi. Ja opet resetujem modem, i onda je download proradio, ali upload nesto malo. Umesto da pise 0.19, pisalo je 0,2. I sada ponovo pokrenem speedtest, i opet nece upload.
Modem je kablovski. CISCO. Ali ne znam koja je oznaka. A ne pise na kutiji. GUZ - Glavom U Zid

Ne znam sta prvo treba da gledam, radim.

Izgleda da mogu da postujem, a ne mogu da kacim slike. Confused

Dopuna: 29 Nov 2012 16:37

Zvao sam operatera, kaze to vam je do racunara, a racunar nov, i imam ga vec mesec dana, i do sinoc je sve normalno radilo. Skidao sam i preko torrenta nesto, i radio je upload normalno.

Dopuna: 29 Nov 2012 16:42

Evo sad pokrenuo da skidam opet nesto preko torrenta, i upload radi, ali jako slabo onako od 0.1 do 1.5kbs

Dopuna: 29 Nov 2012 20:47

Proradio je, hvala u svakom slucaju. Mozete obrisati temu.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 767 korisnika na forumu :: 30 registrovanih, 4 sakrivenih i 733 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: -[CoA]-, awathorn, darkstar101, DejanSt, Faki-Valjevo, GogiA, GreenMan, hyla, Istman, Karaula, Khaless, krkalon, Lošmi, LUDI, milenko crazy north, Miskohd, opt1, pein, raykan, Recce, Shilok, Steeeefan, styg, trutcina, VJ, vlad4, vrag81, xanadu, zlaya011, Zoca