KK Partizan 2013/2014

1

KK Partizan 2013/2014

offline
  • Kosarkas
  • Pridružio: 26 Jun 2012
  • Poruke: 323
  • Gde živiš: Pionir,Spens

Napisano: 21 Jun 2013 11:31

Nova sezona dolazi.Nadam se da nastavljamo dominaciju.Sta vi mislite?Imamo mlade igrace.Po mom misljenju treba nam 1 iskusan centar.Komsije dovele Jaku Blazica.Mislim da mozemo daleko da doguramo ove sezone.Jedva cekam evroligu.Nadam se i da ce Dule i Covic prestati sa prepucavanjima.Ferplej.Vasa ocekivanja,stavovi,zelje. Srecno!

Dopuna: 21 Jun 2013 11:34

Mislim Jaka Blazic nije centar nego navodim pojacanje.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 19 Jul 2007
  • Poruke: 883
  • Gde živiš: malo ovde, malo onde

Sistem nastavlja da funkcionise, bez obzira na imena koja ce ostati, otici iz ili doci u KKP. Ocekujem nervoznu jesen, jos nervozniju zimu, i jos jedno prolece u kojem stvari dolaze na svoje mesto, i gde javnost po ko zna koji put shvata da se ne moze silom protiv magije.
O imenima kada dodje do konkretnih poteza.



offline
  • Kosarkas
  • Pridružio: 26 Jun 2012
  • Poruke: 323
  • Gde živiš: Pionir,Spens

idemo samo napred.nadam se dobroj evroligaskoj sezoni. Smile

offline
  • Pridružio: 19 Jul 2007
  • Poruke: 883
  • Gde živiš: malo ovde, malo onde

http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/.....m-Partizan

Mozda i najbolje da se ugasimo, pa nek ribousti delija Vucic i njegov i njegov licni otrovni patuljak Coki proglase opstenarodno veselje u Srbiji, i konacnu pobedu pravih Srba nad crno- belim zlom. Sramota me odakle sam, ova trula drzava ni ne zasluzuje KKP.
Kljuc u bravu, pa nek EL igraju velikani ovog sporta KKCZFMP i Radnicki KG, i svi srecni i zadovoljni.
Sramota.

offline
  • Kosarkas
  • Pridružio: 26 Jun 2012
  • Poruke: 323
  • Gde živiš: Pionir,Spens

Ja ne znam dal je to zato sto nisam odrastao ili sta ali ja ne mogu da verujem.Drzava neda pare prvaku,ne da pare timu koji je izborio F4 evrolige.Pa zar nisu to zasluzili pobogu? Cak i CZV je zasluzila morate priznati zar ne? Pa za sta da igraju? Kolika god bila nasa ljubav prema kosarci nece nas nahraniti na kraju dana,treninga.Pa sta da ocekujemo? Nasa ljubav ne kupuje igrace,ne zagreva dvoranu.Kazu sad kao Lucic sto je otisao da nije fer.Alo pa ne hrani njega nasa ljubav ni titule.Srce mu hrani,ali stomak ne.Valensija isplacuje premije,plate,voli igrace.Realno svi bi otisli.Da drzava ne daje novac sampionu,da se sampion ugasi,nikadda.Nada zivi od nas,ljudi koji vole Partizan.Nacicemo valjda nekog sponzora.Nema predaje!

offline
  • Pridružio: 19 Jul 2007
  • Poruke: 883
  • Gde živiš: malo ovde, malo onde

Pa kad smo strano telo u drzavi, i smetamo opstoj sreci vecinskog dela stanovnistva. A i uspesni smo van granica ove septicke jame koju nazivamo drzavom, a to vecini smeta, palanacki mentalitet.

offline
  • Pridružio: 29 Dec 2011
  • Poruke: 107
  • Gde živiš: Usce dve Morave u jednu veliku

Postovani grobari, ja sam navijac Partizana, ali u ovom trenutku da sam na celu drzave ne bih dao Partizanu ni dinar! I ne samo Partizanu, ne bih dao nijednom klubu nista! Da bih za skolski sport, za masovni sport, za rekreativce itd. Nasi klubovi tj. njihova rukovodstva ponasaju se dvolicno. Kada pocnu da propadaju onda je vapaj "drzavo, pomagaj, propadosmo" ili "mi smo javni interes", a kada se neki igrac proda na pitanje kolika je visina transfera onda je to "poslovna tajna". Epa, ako drzava tebi da pare, a drzava to su njeni gradjani, izmedju ostalog, onda ti gradjani od cijih se usta odvaja za transfere i plate igraca (o cijim zaradama prosecan srpski radnik moze samo da masta) imaju pravo da znaju tacne cifre. Druga stvar. Partizan je, recimo, ovog leta vec prodao kapitena Vladimira Lucica. Da je drzava pomogla klub (kao sto nije, kao sto je "VELIKI PRVI POTPREDSEDNIK" navijac pogresnog klub) da li bi se neko setio da novac od transfera podeli sa drzavom? (Ne porez na transakciju, nego bas deo novca od transfera!) Naravno da ne bi! Tako da ja mislim da je pozicija svih nasih klupskih uprava dvolicna i licemerna. Uspeh je samo nas i prihodi su samo nasi, a kada se pojave porazi i gubici, onda to delimo sa drzavom.
P.S. Naravno da je sramota da licne ambicije ili frustracije iz detinjstva jednog ili drugog ministra uticu na to da dva vestacka projekta (timovi iz Zeleznika i Kragujevca) ojacaju na takav nacin! Ali, sila kratko traje!

offline
  • Kosarkas
  • Pridružio: 26 Jun 2012
  • Poruke: 323
  • Gde živiš: Pionir,Spens

Shvatam sta hoces da kazes,ali po njihovim recima:Od transfera 60-70% ide na pokrivanje dugova prema hali,eps-u,i slicno,a ostalih 30% isplacuju igracima plate.Ne ostaje nista u kasi.Ja bih uveo naprimer za ulazak u evroligu lupam 2 miliona evra premije od drzave,za prvaka ABA lige 1 milion,i sl.Da znaju da se trud isplati.Svi nasi klubovi su u dugovima.Nije samo do Partizana. Smile

offline
  • Pridružio: 19 Jul 2007
  • Poruke: 883
  • Gde živiš: malo ovde, malo onde

6.Licka @
O cemu ti druze pricas? Da li bi klub podelio kes od Lucica sa drzavom? Zasto brate mili ti svoju platu ne podelis sa drzavom? Ili prodaj stan i auto pa im daj pola.
Ili te ja samo nisam shvatio.Uprave jesu licemerne, a nasa fudbalska i njihova kosarkaska postavljaju standarde u tom ''sportu''. Ali mi i dalje ne ide u glavu nikako da se neko pita zasto se od transfera (ne od poreza) ne daje nesto bilo kome osim vlasniku prava na tu dobit, to jest klubu i igracu i njegovom menadzeru.
KKP je najpotcenjeniji sportski kolektiv na svetu, gledano iz ugla pomoci ili makar osnovnog ljudskog postovanja koje je zasluzio cistim rezultatom, takmiceci se sa najboljim evropskim klubovima, u kontinuitetu.
Kad bi smo mogli da se preselimo na neki Island ili slicnu cuku, da nastupamo za njih, pa da Srbija majka moze da odahne, i da svi budu zadovoljni. I vaskolika svesrpska javnost, sastavljena od jedinih pravih Srba , patriota i gospodara svemira - navijaca CZ, i ribousti potpredsednik vlade opste prakse, i jos dosta njih.
Ionako smo ovde ''strano telo'', ( Milojko Pantic), i prepreka boljem zivotu ( Nebojsa Covic), da ne idem dalje.
http://www.mondo.rs/a593467/Sport/Kosarka/Priznanj.....tizan.html

Ovi nas bar malo cene, ali nam nikad nece dati A licencu, tako da ostajemo kao i uvek - sami protiv svih.

offline
  • Pridružio: 29 Dec 2011
  • Poruke: 107
  • Gde živiš: Usce dve Morave u jednu veliku

@ Cvetko,
Odlicno si rekao!
Dakle, ja kada dobijem platu, ne delim sa drzavom, jel tako? Plata je moja, ja sam je zaradio, 100% je moja! Apsolutno se slazem. E, ali moje pitanje je: ako su prihodi koje zaradim samo moji, zasto onda, tj. sa kojim moralnim pravom se ja obracam istoj toj drzavi kada upadnem u "bulu"? Ako ne delim prihode, zasto bi onda ista ta drzava sa mnom delila moje gubitke? Ili, drugacije: kakav je to sistem u kome su prihodi privatni, a gubici zajednicki?
Ako Partizan samostalno prodaje igrace, ima samostalnu upravu, ima samostalne prihode od marketinga, pretplatnih karata itd. onda su i gubici samo njegovi! Cekaj, ja sam navijac istog tog Partizana, istom tom Partizanu placam svake godine pretplatne karte, o kolicini ljubavi ne bih jer svako ima pravo za sebe reci da najvise voli Partizan. Ipak, uzmimo recimo, da nam kao Zvezdi sponzor bude Parking servis. Da li mislis da je posteno da se deo novca koji tom Parking servisu placaju navijaci Zvezde, Bulbulderca, Brodarca ili osobe koje sport uopste ne tangira daje jednom klubu i samo jednom klubu? Isto vazi i za Telekom. Telekom je u fiksnoj telefoniji i dalje monopolista. Uzmi recimo da se ti i ja poznajemo i da pricamo fiksnim telefonom. Moramo koristiti usluge Telekoma. Da je on, na primer, samo sponzor Zvezde da li bi ti bilo drago da deo para nas dvojice ode Zvezdi u ruke?
Kazem, da sam privatnik, ulozio bih svoj novac u klub koji volim (e, ali posto su privatnici gulikoze i bas ih briga da pomazu bilo koga, ja nisam privatnik), ali da sam drzavni funkcioner ja bih novac za kosarku ulozio u propagandu da sto vise dece svaki cas slobodnog vremena pika basket u parku.
Sto se tice odnosa drzave prema sportu, mislim da je jos sramotniji odnos prema VK Partizan koji je sinonim srpskog vaterpola! Cela reprezentacija godinama je gradjena skoro iskljucivo u Partizanu i nekim klubovima sa Crnogorskog primorja. Grehota je da nam je tu klub pred raspadom. Kada vec spominjes Zvezdu, zanimljivo je da se podizu vestacki projekti u kosarci i vaterpolu i "burgija" se tu i pravno i finansijski na razne nacina, a svi su zaboravili Zvezdin odbojkaski kolektiv koji jedini u tom sportskom drustvu u poslednjih deceniju i nesto ima sistem koji proizvodi svetske igrace i u muskoj i u zenskoj konkurenciji.
Sto se tice Srbije i Partizana, mozda je moje stanoviste provokativno, ali meni je Srbija suvise mala za brend Partizana!
A udbaskog potomka Milojka Pantica i ovog tajkuna od Zeleznika, bas me briga sta brljave u pijanom stanju!

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1039 korisnika na forumu :: 34 registrovanih, 14 sakrivenih i 991 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, airsuba, babaroga, bojank, celik, Chainsaw, dragoljub11987, Fabius, GandorCC, Georgius, Hexe, JOntra, Krvava Devetka, laurusri, Luka Blažević, marsovac 2, MB120mm, milanovic, milenko crazy north, Milometer, milutin134, MiroslavD, nemkea71, pein, procesor, raptorsi, Smd, Srle993, stegonosa, tmanda323, vladaa012, VP6919, Yugol33, zziko