Gulash od pecuraka

Gulash od pecuraka

offline
  • Pridružio: 11 Sep 2006
  • Poruke: 60
  • Gde živiš: Beograd

U lonac staviti sitno iseckanu glavicu crnog luka i jednu manju izrendanu sargarepu sa malo ulja i vode da se dinstaju uz povremeno dolivanje malo vode.
U medjuvremenu pakovanje pecuraka oprati iseckati na komadice, posuti sa biberom i staviti da odstoji dok se luk i sargarepa dinstaju.
U dzezvi sipati vode i vegete i staviti da se prokuva.
Kad se u loncu stvori, pa recimo homogena masa, dodati pecurke, biber, so, pa kad pecurke krenu da ispustaju sok naliti vodom&vegetom.
Ako volite ljucu hranu kao ja dodati ljutog kechapa ako ne moze is sos od paradajiza ili obican kechap i sipati jednu do dve kasike griza ili brasna..
Sve to krchkati jos neki 15-20 minuta.

Lepo za hladne dane uz sok od jabuke.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 426 korisnika na forumu :: 8 registrovanih, 0 sakrivenih i 418 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3028 - dana 22 Nov 2019 07:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Abdee, Boris90, Dežurni pod palubom, GreenMan, kaptain, Miskohd, pein, purke622