Gulash od pecuraka

Gulash od pecuraka

offline
  • Pridružio: 11 Sep 2006
  • Poruke: 60
  • Gde živiš: Beograd

U lonac staviti sitno iseckanu glavicu crnog luka i jednu manju izrendanu sargarepu sa malo ulja i vode da se dinstaju uz povremeno dolivanje malo vode.
U medjuvremenu pakovanje pecuraka oprati iseckati na komadice, posuti sa biberom i staviti da odstoji dok se luk i sargarepa dinstaju.
U dzezvi sipati vode i vegete i staviti da se prokuva.
Kad se u loncu stvori, pa recimo homogena masa, dodati pecurke, biber, so, pa kad pecurke krenu da ispustaju sok naliti vodom&vegetom.
Ako volite ljucu hranu kao ja dodati ljutog kechapa ako ne moze is sos od paradajiza ili obican kechap i sipati jednu do dve kasike griza ili brasna..
Sve to krchkati jos neki 15-20 minuta.

Lepo za hladne dane uz sok od jabuke.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 624 korisnika na forumu :: 43 registrovanih, 6 sakrivenih i 575 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 1567 - dana 15 Jul 2016 19:18

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _commandos_, A.R.Chafee.Jr., Apok, bojan313, boki199777, darkangel, DeerHunter2, dekipg, dozorni, dragisa dragisa, Dusko Nikolin, Georgius, indja, ivance95, Kubovac, Levi2, Libertas, ltcolonel, Marko Marković, Maschinekalibar, mean_machine, MIG-3, Mikulino, Milan Miscevic, milos.cbr, miodrag3, NoOneEver Dreams, pein, radoznao2, ribar.ivan, robertino2, ruma, stalker2, suton2, Toni, trajkoni018, vasa.93, vathra, versus2, vlvl, Vojo Ostoic, W123, Zerajic