spagete sa krem sirom

spagete sa krem sirom

offline
  • Catrin  Female
  • Legendarni građanin
  • master analiticar zastite zivotne sredine
  • Pridružio: 20 Avg 2005
  • Poruke: 3470
  • Gde živiš: Beograd

Hm, moram da vam napisem sta sam isprobavala sad na moru, i mogu reci da nije losa kombinacija.
Spageti oni obicni se prokuvaju, i ocede. Tako vruce stavim na tiganj jednu porciju da se proprze i stavila sam onaj krem-sir filadelfija ali moze i obican krem sir (ima ga dosta kod nas) da se istopi i moze da se doda ili sos od paradajza ili sunka naseckana na kockice ili onaj mesni narezak.
Ja sam se navukla na to na moru, skoro svaki dan sam to pravila



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 24 Feb 2004
  • Poruke: 3013

Sada cu i ja to da probam. Nisam nikada spagete pekla posle kuvanja, a bas sam se pitala sta bih napravila sa krem sirom.
Hvala na receptu.



offline
  • Pridružio: 19 Maj 2005
  • Poruke: 5224
  • Gde živiš: Oslo

Obozavam ovu greshnu kombinaciju! A jos kada se umesto sunke isecka slanina na sitne kockice i isprzi pa sve pospe s tim, divota.

offline
  • gamzzy 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 24 Apr 2003
  • Poruke: 10725
  • Gde živiš: Novi Sad

nije lose, ali mora da bude jako dobro kada se napravi, inace cu da jedem u fast food-u Very Happy
kada ja pravim, uvek se zavrsi na nekom parajz sosu i nikada ne napravim 2x isto Very Happy
unapredjujem sos svakim novim experimentom

offline
  • Catrin  Female
  • Legendarni građanin
  • master analiticar zastite zivotne sredine
  • Pridružio: 20 Avg 2005
  • Poruke: 3470
  • Gde živiš: Beograd

Ja ne volim paradajz sos, tako da sam uglavnom pravila sa filadelfijom i nesto suhomesnato stavim (ili kobasice,ili slaninu ili neku sunku iseckam na kockice)

offline
  • Emil Beli
  • Pridružio: 03 Jan 2005
  • Poruke: 2990
  • Gde živiš: Beograd

Ako vec pravis sa krem sirom, onda to ide ovako:

skuvas spagete i ocedis, kako si rekla. Onda dodas maslinovog ulja, belog luka, persuna i slanine, i prpoprzis ih. Sad stavis krem sira i jos malo proprzis.
Lalinski dodatak, malo przene prezle, ko voli (osim lala, mi to volemo)

Sad, ovo je strasno bitno:
Kad izvadis spagete i premestis ih u tanjir, zaciniti maslinovim uljem (extra virgin).
Tek onda stavis parmezana odozgo.

offline
  • Catrin  Female
  • Legendarni građanin
  • master analiticar zastite zivotne sredine
  • Pridružio: 20 Avg 2005
  • Poruke: 3470
  • Gde živiš: Beograd

@beli sigurna sam da je tako super.
nego ja sam ono pravila na moru, pa nisam imala pri ruci bas toliko stvari. pa sam napravila skromnu verziju spageta sa krem sirom i mesom.
ali probacu ovaj tvoj recept, svidja mi se kako zvuci Smile

offline
  • Pridružio: 24 Feb 2004
  • Poruke: 3013

Pa bre beli za te pare mogu da jedem u restoranu Smile))

A meni od slanine bude muka joooj

Nisam jos probala recept hahaha sto volim te "komplikovane" to mi je omiljeno, nestalo mi spageta sinoc ih sa nekim "umjetnim" sosom i parmezanom, potrosila.
Pokvarice mi se sir Smile))

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 647 korisnika na forumu :: 4 registrovanih, 1 sakriven i 642 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Haryy, hyla, Snorks, vranjanac29