Mercury HT 6200W 5.1 Zvucni Sistem review

1

Mercury HT 6200W 5.1 Zvucni Sistem review

offline
  • Pridružio: 08 Jan 2004
  • Poruke: 150

Posto sam vidio da je cijena ovog zvucnog sistema oko 45eura, evo i jedan dobar review. Cijena i nije velika za sistem 5.1 , a i dobar im je i design.
3dvelocity.com/reviews/mercury/ht6200w.htm



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • SVITAC 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 28 Apr 2003
  • Poruke: 5919
  • Gde živiš: Beograd

Lepo izgledaju .. bili su skoro opisani u jednom domaćem časopisu ..



offline
  • Pridružio: 09 Jul 2003
  • Poruke: 862
  • Gde živiš: Vrbas / Vojvodina

Ja sam ih slusao, skroz pojacani imaju blago izoblicavanje visokih tonova (po mome slabi sateliti) ali za te novce skroz ok!
A sto se tice snage
50+5x8= 90w RMS-a Wink

offline
  • gamzzy 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 24 Apr 2003
  • Poruke: 10725
  • Gde živiš: Novi Sad

SVITAC ::Lepo izgledaju .. bili su skoro opisani u jednom domaćem časopisu ..
Da... i to u COMu Wink

offline
  • SVITAC 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 28 Apr 2003
  • Poruke: 5919
  • Gde živiš: Beograd

Ma i u jednom drugom .. izgleda reklama radi svoje .. ali dobro ..
Jesu malo jeftiniji i pripadaju toj klasi .. ali za neki osnovni 5.1 sistem .. su ok .. e sad jedino treba čuti taj zvuk .. pre kupovine ..
--------------------
Meni se sviđa dizajn OZAKI zvučnika .. Q3
http://www.ozaki.com.tw/global/en/products/products_type.php?cID=4

offline
  • Pridružio: 08 Jan 2004
  • Poruke: 150

Dobar design OZAKI zvucnika.
Je li iko testirao?koja im je cijena?

offline
  • Pridružio: 02 Sep 2003
  • Poruke: 4844

Kad vec pricate o zvucnicima...

http://www.fastlanehw.com/reviews.php?i=121&page=2

Ovo bi valjalo imati, samo ih malo je*e cena, oko 190E!!!

offline
  • gamzzy 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 24 Apr 2003
  • Poruke: 10725
  • Gde živiš: Novi Sad

Postoje dva nova 2.1 modela, a ovo je lošiji... onaj bolji je čini mi se i jeftiniji, ali i nije tako lep Very Happy a uz to je isti model THX sertifikovan Very Happy

Mada se ja držim mojeg pojačala i loudspeaker-a Very Happy

offline
  • Pridružio: 02 Sep 2003
  • Poruke: 4844

Hmm, mozda AL 621 ili FX5021.. Oba su jaci (90w) a mozda je i MX 6021...

offline
  • Pridružio: 08 Jan 2004
  • Poruke: 150

Dobri Altec Lansing FX6021, ali im je i cijena dobra...za malo dublji dzep..
al Creative MegaWorks 510D 5.1 Active Acoustic System imaju dobar review...za cijenu necu ni da pitam...
digit-life.com/articles/creativemegaworks510d/

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 578 korisnika na forumu :: 7 registrovanih, 0 sakrivenih i 571 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3028 - dana 22 Nov 2019 07:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: aljosa7, goxin, LUDI, milanstankovic087, VJ, zlaya011, zljubomir