Mercury HT 6200W 5.1 Zvucni Sistem review

1

Mercury HT 6200W 5.1 Zvucni Sistem review

offline
  • Pridružio: 08 Jan 2004
  • Poruke: 150

Posto sam vidio da je cijena ovog zvucnog sistema oko 45eura, evo i jedan dobar review. Cijena i nije velika za sistem 5.1 , a i dobar im je i design.
3dvelocity.com/reviews/mercury/ht6200w.htm



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • SVITAC 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 28 Apr 2003
  • Poruke: 5919
  • Gde živiš: Beograd

Lepo izgledaju .. bili su skoro opisani u jednom domaćem časopisu ..



offline
  • Pridružio: 09 Jul 2003
  • Poruke: 862
  • Gde živiš: Vrbas / Vojvodina

Ja sam ih slusao, skroz pojacani imaju blago izoblicavanje visokih tonova (po mome slabi sateliti) ali za te novce skroz ok!
A sto se tice snage
50+5x8= 90w RMS-a Wink

offline
  • gamzzy 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 24 Apr 2003
  • Poruke: 10725
  • Gde živiš: Novi Sad

SVITAC ::Lepo izgledaju .. bili su skoro opisani u jednom domaćem časopisu ..
Da... i to u COMu Wink

offline
  • SVITAC 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 28 Apr 2003
  • Poruke: 5919
  • Gde živiš: Beograd

Ma i u jednom drugom .. izgleda reklama radi svoje .. ali dobro ..
Jesu malo jeftiniji i pripadaju toj klasi .. ali za neki osnovni 5.1 sistem .. su ok .. e sad jedino treba čuti taj zvuk .. pre kupovine ..
--------------------
Meni se sviđa dizajn OZAKI zvučnika .. Q3
http://www.ozaki.com.tw/global/en/products/products_type.php?cID=4

offline
  • Pridružio: 08 Jan 2004
  • Poruke: 150

Dobar design OZAKI zvucnika.
Je li iko testirao?koja im je cijena?

offline
  • Pridružio: 02 Sep 2003
  • Poruke: 4777

Kad vec pricate o zvucnicima...

http://www.fastlanehw.com/reviews.php?i=121&page=2

Ovo bi valjalo imati, samo ih malo je*e cena, oko 190E!!!

offline
  • gamzzy 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 24 Apr 2003
  • Poruke: 10725
  • Gde živiš: Novi Sad

Postoje dva nova 2.1 modela, a ovo je lošiji... onaj bolji je čini mi se i jeftiniji, ali i nije tako lep Very Happy a uz to je isti model THX sertifikovan Very Happy

Mada se ja držim mojeg pojačala i loudspeaker-a Very Happy

offline
  • Pridružio: 02 Sep 2003
  • Poruke: 4777

Hmm, mozda AL 621 ili FX5021.. Oba su jaci (90w) a mozda je i MX 6021...

offline
  • Pridružio: 08 Jan 2004
  • Poruke: 150

Dobri Altec Lansing FX6021, ali im je i cijena dobra...za malo dublji dzep..
al Creative MegaWorks 510D 5.1 Active Acoustic System imaju dobar review...za cijenu necu ni da pitam...
digit-life.com/articles/creativemegaworks510d/

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 412 korisnika na forumu :: 32 registrovanih, 4 sakrivenih i 376 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 2413 - dana 03 Okt 2019 05:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., amaterSRB, Apok, asknoone84 2, bojan313, cole77, darkolimar06, Dicus, Dimitrise93, Drug pukovnik, goxin, HDMI, ILGromovnik, Jezekijel, Kaplar2, krkalon, Kubovac, Lox2, Marko Marković2, MikeHammer, milos.cbr, N.e.m.a.nj.a., nikolad, PrintZip, repac, robertino, shmele2, stug, TITAN DUDIN JARAN, vathra, vlvl, yufighter