Win CE i iGO Primo 2.4

Win CE i iGO Primo 2.4

offline
  • Pridružio: 16 Avg 2013
  • Poruke: 75

Pozdrav imam Medion mdpna 210t navigaciju sa legalnim Win CE i u njemu je bio iGO Primo 2.4.Ali gledao sam po flash disku i nasao folder za instalaciju iGO Primo 2.4 isao sam na fajl AUTORUN.exe i sve pratio kada sam zavrsion nije htelo da pokrene iGO.Da li neko zna u cemu je problem?

Evo i crash report

mycity.rs/must-login.png



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 04 Sep 2003
  • Poruke: 24135
  • Gde živiš: Wien

Ne moze Primo na WinCE 4.2 da radi. Suvise mator Windows imas na tom uredjaju. Iskreno, ja bih digao ruke od tako matore navigacije. Procesor od 300 MHz i 64mb memorije nije dovoljno ni za jedan program za navigaciju koji je izasao u zadnjih 4-5 godina. Aktuelni su u srednjoj klasi uredjaji sa 600MHz, 128mb RAM i WINCE 6.0. Minimum za aktuelne programe ti je 400MHz, 64mb RAM i WINCE 5, ali s tim da i njima otkucava zadnji cas.



offline
  • Pridružio: 16 Avg 2013
  • Poruke: 75

bobby primo je radio na toj navigaciji odlicno.Cak sam pronalazio mesto gde zivim,gledao demo,trazio neke lokacije,Radio je bas odlicno

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 679 korisnika na forumu :: 36 registrovanih, 5 sakrivenih i 638 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3028 - dana 22 Nov 2019 07:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., admiral13, Aleksa-, aleksmajstor, aramis s, Atomski čoban, Cirkon, djboj, djo97, Doca, dogodine, draggan, Duh sa sekirom, Georgius, havoc995, ivica976, Krusarac, lima, Mercury, nemkea71, Oluj2.1, perko91, piton, Sale.S, srecko81, stegonosa, tmanda323, trajkoni018, uruk, vathra, Vlada SD, vlvl, vobo, VP3987, Wisdomseeker, zzelenovic