Offtopic na link....

123

Offtopic na link....

offline
  • Pridružio: 04 Jul 2011
  • Poruke: 5424

Amater. Mr. Green



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Fil  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 11 Jun 2009
  • Poruke: 16586

I moje perje je letelo LOL

Sad mogu samo listovi da stradaju Mr. Green
Ali ih zato čuvam Mr. Green



offline
  • vampire and philosopher, po©smt, rhd©t
  • Pridružio: 13 Dec 2013
  • Poruke: 8533
  • Gde živiš: Esgaroth

ivance95 ::Amater. Mr. Green... и минималиста... Mr. Green

offline
  • Pridružio: 12 Okt 2010
  • Poruke: 10904

ivance95 ::Amater. Mr. Green

Ti si taj post roknuo dok je sve još bilo u žiži.
(Otud Sale s kokicama smešak)

Sky je svoj, proračunato, proturio kad se sve o'ladilo Mr. Green

offline
  • Pridružio: 04 Jul 2011
  • Poruke: 5424

Pa to i jeste poenta, nije zanimljivo kad se sve ohladi. Mr. Green Mr. Green

offline
  • Pridružio: 04 Jul 2011
  • Poruke: 5424

https://www.mycity.rs/Pricaonica/Pokloni-pesmu-clanu-foruma_69.html#p1919422

Šta ću, dugo se kuvao gulaš, a ja se jedva suzdržao da ne smažem jedan tanjir. Mr. Green

offline
  • Pridružio: 27 Feb 2013
  • Poruke: 2318
  • Gde živiš: Zapadna Srbija

Imam neku ekspres šerpu u kojoj može i da se dinsta. Milina. Obožavam i ja gulaš. Njega pravim bez vode ili eventualno vrlo malo vode. Zavisi i od mesa i od luka... (koliko mesa, toliko luka). Strpam to u tu šerpu stavim na dvojku (ringla od 1-9) i bude lepo krčkano za nekih 35 minuta...Šerpa je takva da se kuva lagano, odnosno dinsta u sosptvenom soku.
Najlepši je gulaš na šporetu na drva, onako prirodno iskrčkan, ali i ovo je sasvim ok.
Inače, jednom ću otvoriti temu, šta imate sve u kuhinji...Laughing Pošto ja imam svakakvih i šerpa i aparata....Samo da skratim vreme....Laughing

offline
  • Pridružio: 04 Jul 2011
  • Poruke: 5424

Osnova su luk i meso... Dosta luka i dosta mesa. Mr. Green I ja obično stavim 1:1...
Ubacim i još neko povrće, pečurke, šargarepu, obično dodam i paradajz, ali ne sok, nego ili sveži, ili iz konzerve, ali ceo, da ga ja usitnim... Malo ljute...
Vodu dodam, ali malo, ne volim previše redak gulaš, a ne volim ni da dodajem brašno/prezle.

Sad je bio teleći, sa tikvicama...
Evo već sam ogladneo, a ručak tek za 2h. Mr. Green

Ja nemam ekspres, planiram da kupim, deluje kao dobra investicija...

Od šerpa imam sve tri, malu, srednju i veliku. LOL

offline
  • Pridružio: 27 Feb 2013
  • Poruke: 2318
  • Gde živiš: Zapadna Srbija

Osnova je i moja to i eventualno neki paradajz. Ništa više. Bez zaprške jer je pravi gulaš bez zaprške.
Ekspres lonac je dobra investicija, samo treba znati odabrati. I treba steći rutinu koliko kako itd. Najbolji su oni koji imaju mogućnost kuvanja na niskoj temperaturi, u kojima se jelo kuva u sopstvenom soku. Plus da ima mogućnost dinstanja.

offline
  • Fil  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 11 Jun 2009
  • Poruke: 16586

https://www.mycity.rs/Ostalo/Poruka-dana_728.html#p1919553

Never stop dreaming like an ... a d u l t. Mr. Green

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1116 korisnika na forumu :: 50 registrovanih, 3 sakrivenih i 1063 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., aleksmajstor, amaterSRB, aramis s, babaroga, bokisha253, Boris Bosiljčić, Buzdovan, Dannyboy, Denaya, DPera, dulleo, FOX, goxin, Hamannche, hologram, hooraay, Još malo pa deda, Karla, kjkszpj, kybonacci, laurusri, Lieutenant, mercedesamg, Mi lao shu, milenko crazy north, mrav pesadinac, nemkea71, opt1, ozzy, procesor, RJ, rodoljub, royst33, sasa87, shone34, Sirius, Sićko, slonic_tonic, ss10, Tandrkalo, theNedjeljko, Valter071, vaso1, Vlad000, YU-UKI, YugoSlav, zeo, šumar bk2, 125