Spor sistem prilikom kopiranja/instaliranja

2

Spor sistem prilikom kopiranja/instaliranja

offline
  • Pridružio: 12 Avg 2010
  • Poruke: 487
  • Gde živiš: Cork, Irska

Napisano: 15 Okt 2012 20:54

Izvini na zakasnjenju...Uradicu kako si rekao...Da,samo sam njega. Testiracu i ovaj drugi internalni.

Dopuna: 16 Okt 2012 0:02

Hm...
Testirao sam i drugi internalni hdd(secondary),i nije imao ni jedan x takodje.
Onda sam sve HDD-ove diskonektovao,ostavio samo onaj na kom mi je sistem,i probao da kopiram a posle i da odpakujem neki veci falj,i desava se skoro isto,samo u blazoj meri,zabaguje ali na sekund/dve sekunde,primer prilikom skrolovanja na netu(firefox). Stvarno mi nije jasno sta moze biti...Mozda stvarno ima neke veze CPU sa tim,ili nesto mozda zeza ovaj secondary HDD...Da probam da ubodem kabli od primary hdd-a u neki drugi SATA slot,takodje da to uradim i sa drugim internalnim hdd-om? Imam cetiri komada na ploci...



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 877 korisnika na forumu :: 60 registrovanih, 10 sakrivenih i 807 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3028 - dana 22 Nov 2019 07:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 4channer, _Sale, A.R.Chafee.Jr., Apok, babaroga, Bahuss, bojanM84, cikadeda, Cirkon, darkstar101, djordje92sm, doom83, Dorcolac, dragon986, drummer, dule10savic, Fog of War, Georgius, hyla, Ilija Cvorovic, ivan979, kolateralnasteta, komkom, kybonacci, Marko Marković, MB120mm, Megapurpletv, mercedesamg, Mercury, mikrimaus, miodrag, misa1xx, Mitraljeta, Mixelotti, novator, ok, Oluj2.1, ostoja, pacika, Pakito93, Panonsky, pein, perko91, piton, Recce, rodoljub, ruma, Skiper1, Snorks, suponik, Toni, vathra, Vlada1389, vladas87, vobo, VP3987, Vzor50, yamato, Zerajic, zixmix