WD Passport 120GB problem

WD Passport 120GB problem

offline
  • Pridružio: 24 Nov 2003
  • Poruke: 9
  • Gde živiš: G. Milanovac

Pre mesecak dana kupio sam ovaj eksterni hard, i radio je odlicno do juce, upisivao je i iscitavao podatke veoma brzo. Odneo sam ga kod kolege da prebacim nesto filmova i prilikom kacenja na usb port prijavio mi je da je uredjaj usb 2.0 ali da je kao prikacen na usb 1.1 port, da ga otkacim i zakacim na odgovarajuci. Masina je inace nova stara oko 2meseca, uradim kako kaze, kad ono isti problem. Prijavi Win XP SP2 regularno moj hard ali je uzasno spor. Proverim da li je u pitanju njegov komp i odnesem hard do drugog kolege kad on kod njega sljaka kao lud, vratim se kod prvog a ono isti problem. Ponovo nosi kog drugog kad ono sad i kog njega prikazuje da je prikacen na usb 1.1 port i savetuje da ga prebacim na neki drugi. Najgore od svega sto sad na bilo koji kompjuter da ga prikacim Win XP( i SP1 i SP2 i obican) prikazuje da je prikacen na usb 1.1 port. Pitanje, da li je moguce da je kolegin kompjuter nekako zakljucao moj hard pa se on nekako javlja sistemu kao usb 1.1 iako je usb 2.0, i da li postoji neki program kojim bih mogao to da proverim.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 774 korisnika na forumu :: 26 registrovanih, 4 sakrivenih i 744 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3028 - dana 22 Nov 2019 07:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Alex 970, aramis s, bato3, Botovac, bozidar79, danilopu2, indja, ivance95, kovac9mm, kuntalo, KUZMAR, Lucije Kvint, mandicdamir245, Mihajlo2, mihajlot2013, moldway, pacika, Peki Fulcrum, plavii, Profica, robertino, S-lash, stug, vukm, wizzardone, Yellow Pinky