Medvedi rastrgli mladića u Beo zoo vrtu

4

Medvedi rastrgli mladića u Beo zoo vrtu

offline
  • x-tina  Female
  • Zaslužni građanin
  • Pridružio: 08 Jun 2005
  • Poruke: 651
  • Gde živiš: ...

Eh, kada bi sada svuda poceli da kacimo po Bg-u I srbiji krovove i kaveze odakle bi pijane budale mogu da padnu, gde bi nam bilo kraja!
Uz duzno postovanje mladicu i njegovoj porodici, ali svu odgovornost snosi on, i posebno cinjenica da je imao 2%o alkohola u krvi!



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 19 Jun 2005
  • Poruke: 2673
  • Gde živiš: u pokretu...

22.08.2007, BEOGRAD
Izvor: PRESS
BRANKA UBILI SEKTAŠI?!
Policija sumnja da je Branko Jovanović, koga su rastrgli medvedi, žrtva sektaša koji se noću okupljaju na Kalemegdanu

Policija sumnja da je Branko Jovanović (23), koga su rastrgli medvedi u beogradskom Zoo-vrtu, žrtva sektaša koji se noću okupljaju na Kalemegdanu! Kako Press saznaje, istraga je došla do saznanja da je nesrećni mladić posle sektaškog rituala u noći između subote i nedelje skinut nag i bačen u kavez sa medvedima! I rodbina i prijatelji nesrećnog mladića ubeđeni su da je Branko bačen u kavez!

Imao dva promila alkohola u krvi!

Okružni sud u Beogradu saopštio je juče da je toksikološkom analizom utvrđeno da je Branko Jovanović u organizmu imao dva promila alkohola, što je stanje teškog pijanstva. Otkriveno je i prisustvo marihuane u njegovom urinu. Obdukcijom je utvrđeno i da je pokojni mladić imao povrede na glavi, vratnom pršljenu i u leđnom delu, i da su pojedine povrede zadobijene dok je bio živ, a da su ostale nastale kasnije.

Izvor Pressa iz MUP-a Srbije kaže da policija istražuje povezanost sekti sa tragedijom u Zoo-vrtu.

- Utvrđeno je da je Branko kobne večeri popio dosta alkohola i da je koristio marihuanu. U takvom stanju teško da je mogao sam da se popne na zid Zoološkog vrta! Takođe, nesrećni mladić koji je imao dva promila alkohola u krvi nije mogao da pruži ozbiljniji otpor napadačima jer je bio sam! Njegovi drugovi rekli su da su mislili da je Branko ranije otišao kući sa „Bir festa" jer je dosta popio i da ga je bolela noga - kaže izvor iz policije, i dodaje:

- Tokom istrage došli smo do saznanja da na pojedina mesta na Kalemegdanu noću povremeno dolaze pripadnici pojedinih sekti. Način na koji je nesrećni mladić stradao ukazuje da je on možda žrtva nekog sektaškog rituala. Moguće je da su ga sektaši onako pijanog svukli golog, izvršili obred, a onda bacili u kavez!

Mobilni telefoni nemaju veze sa Brankom!

Policija je u istrazi došla do saznanja da dva mobilna telefona, od kojih je jedan pronađen u kavezu sa medvedima, a drugi na zidu iznad kaveza, nisu pripadali pokojnom Branku, niti njegovim prijateljima!

- Od tri telefona koja su nađena samo je jedan pripadao Jovanoviću, što su potvrdili i članovi njegove porodice. Telefon koji je pronađen u kavezu bio je oštećen, nađena je i voda u njemu! Izgleda da se nekoliko dana tu nalazio. Telefon koji je nađen na zidu verovatno je zaboravio neki od posetilaca „Bir festa". U svakom slučaju, na osnovu ovih telefona nismo došli ni do kakvih značajnih saznanja - kažu u policiji.

Brankovi rođaci, prijatelji i kolege sa posla koji su juče prisustvovali sahrani na groblju Lešće tvrde da je on ubijen tako što je namerno gurnut u kavez sa medvedima! Brankov drug iz osnovne škole, koji nije želeo da mu se objavi ime, kaže da Branko nije bio momak koji bi se skinuo go i šetao po ogradi iznad kaveza sa medvedima!

- Branko nikada ništa slično nije uradio! Poznajem ga od detinjstva i to ne liči na njega! Znao je da popije na nekoj žurki ili proslavi, ali nikada nije pravio probleme. Ne znamo šta se tačno dogodilo, ali neko je odgovoran za njegovu stravičnu smrt. Znam sigurno da Branko nije izvršio samoubistvo i da se nije šetao iznad kaveza sa medvedima! Pa ako je bio „mortus" pijan, kako je moguće da se u tom stanju popeo na taj zid - kaže drug pokojnog Branka.

Kolega sa posla iz pošte takođe tvrdi da je Branko ubijen!

- Ubeđen sam da nije sam skočio u kavez ili da se okliznuo! To bi samo ludak uradio, a Branko nije bio takav. Na poslu je bio omiljen i nikada nije pravio gluposti. Ono što se njemu dogodilo nije nesrećan slučaj! Nadamo se da će policija utvrditi ko ga je bacio u kavez sa medvedima - rekao je kolega pokojnog Branka

- ne znam sta da mislim o ovom tekstu, videla sam ga u stampanim novinama danas na putu do posla, nasla na netu....prosudite sami....ako se izuzme senzacionalizam iz teksta, daju jos dosta informacija....

http://www.pressonline.rs/vest.jsp?id=18442



offline
  • Stane 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 13 Jan 2004
  • Poruke: 3590
  • Gde živiš: Niš

^^ma kidnapovali ga alieni, al im iskliznuo iz ruku dok ga vukli u leteci tanjir :-)

Be ovi iz Pressa nisu normalni... Nemoj mi vise prenosite to djubre.

offline
  • Pridružio: 19 Jun 2005
  • Poruke: 2673
  • Gde živiš: u pokretu...

lol Stane, iskliznuo im iz ruku.....
sry, mogu i da obrisem, nego sam postavila zbog cinjenica koje se provlace u moru senzacionalizma, a nekako mi nije islo da secem tekst.

offline
  • Pridružio: 12 Jul 2007
  • Poruke: 113
  • Gde živiš: Valley of the Jedi

To sto mediji lupaju gluposti nema nikakve veze sa onim sto se desilo.
Nije da znam sta se desilo...ali "bio mortus pijan i nije mogao da se popne na zid"! Ma jeeeeeeeeeste! Svi znamo da je to moguce. A jos je bio i naduvan...

Sta je uopste tu trazio?!

Nasao saam jednu nezamucenu sliku nesretnika...
Ja se nadam da je dobio mozdani ili srcani udar pre nego sto mu se ovo desilo.

offline
  • Stane 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 13 Jan 2004
  • Poruke: 3590
  • Gde živiš: Niš

Znam, znam, Press ko Press, ali bre ima narod da veruje u svakakve gluposti. Evo pita me mrtav ladan rodjeni otac (satro obrazovan covek), el ima sekte da tako zrtvuju koze i kokoske pa da se "zanesu" i prikolju nekog. Odvalio sam se kad sam ga cuo :-)

offline
  • Pridružio: 12 Jul 2007
  • Poruke: 113
  • Gde živiš: Valley of the Jedi

Nisam znao da ne moze slika da se stavi...sry

offline
  • DJ i voditelj
  • Pridružio: 16 Jun 2005
  • Poruke: 612
  • Gde živiš: SRBIJA, Beograd

PA ako je tacno to sto kazu, da je bio pijan i drogiran onda me necudi nista, sasvim je moguce da je sam nesto istripovao i bacio se medju medvede koji su reagovali manje vise ocekivano...eto zasto konzumacija tih sredstava nije dobra !!!!

P.S. Mada bilo bi fino kada bi ipak neka zica postojala sa gornje strane tih kaveza...a i gore na zidinama ka ZOO vrtu.

offline
  • BIO  Male
  • Super građanin
  • Pridružio: 12 Jun 2005
  • Poruke: 1056
  • Gde živiš: Beograd

Sve je to rekla kazala. Pogotovo ovo sto se pise po novinama, a o kuriru i pressu ni ne treba trositi slova (reci). Ja licno sam cuo za jedan ne mili dogadjaj, u kom je moj ne srecni drug ucestvovao. U novinama sam saznao za isti, posle toga od tog druga. U svim novinama je pisalo isto, sa izmenjenim sitnim detaljima. Ni u jednim novinama nije bila istinita informacija. Verovatno zbog kasnije policijske istrage, napisana je gomila lazi, jedino sto je tacno bilo, to je ime i mesto gde je to bilo. Od tad, ja ne verujem niusta sto se napise u novinama, jer one traze senzacije, pa makar gazili i preko mrtvih.

Sto rece Stane, napisu "senzacionalan" naslov, pomislis bog zna sta je tu bilo, oni znaju... A kad procitas, vidis da je to gomila kojestarija, gde novina sama sebi posle uskace u usta!

Kazu da je mladic imao 2 promila u krvi, nisam patolog, ali koliko znam, kad vozaca zaustave da duva u "balon" i on naduva neku cifru, to ne moze da se poredi sa onom brojkom koja se dobije iz uzorka iz krvi, a ne sretnom mladicu su iz krvi vadili uzorak, sto pretpostavljam znaci da kada bi duvao nikako nebi "izbacio" cifru od 2.

Vuk Bojovic VS Opstina (ili grad - kako god)
Tu je sad na snazi "dobacivanje vrucim krompirom", nikom ne ide u prilog, da ispadne kriv za tu ogradu, pa se dobacuju. Da li ste nekad bili u opstini i trazili neki dokument (sem krstenice i izvoda koji se danas dobijaju za 10 min) i imali problema sa vadjenjem istog? Pa kad pocnu da vas setaju, idi tamo, idi vamo, idi opet tamo, ne nego ovamo... Moje misljenje je da je i grad sa svojim ekstremno krutim propisima (koji se ni po cenu zivota ne mogu krsiti, niti zaobici) i delimicno Vuk kriv sto nisu dali sve od sebe da se to ranije sredi.

Jadan mi je onaj tekst iz novina gde pise da valjda posle dva dana kao da se nista nije ni dogodilo! Pa sta treba da rade posle dva dana?

Opet tu je i treca stvar, da li se mladic sam pentrao, da li se kladio, ili se nasao neki dusevno oboleli lik koji ga je gurnuo... Ali tu je nasa milicija da to sve lepo u detalje ispita, koliko god da je strucna/ne strucna.

LOL sad sam procitao ovo za sektu... sta reci? Vec vidim priglupi svet kojima je uteran strah u kosti od sekta i koji ce da posizi kad vidi nekog rokera ili metalca na ulici... Bebee Dol

Toliko, pozdrav.

offline
  • Pridružio: 21 Jul 2007
  • Poruke: 80
  • Gde živiš: Arilje, lokalna mehana

Ljudi, ovaj dechki je bio uradjen ko zver i pijan ko svinja, nije znao gde je levo, ko mu je kriv shto se penje po nekim zidurinama? Ko mu je kriv shto je narkoman i pijanica? Da je normalan ne bi poginuo, nije Vuk kriv shto je on bio takav kakav je bio, kriv je on sam.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1208 korisnika na forumu :: 67 registrovanih, 8 sakrivenih i 1133 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, A.R.Chafee.Jr., AK - 230, alkatraz080, amaterSRB, Andrija357, Apok, bojcistv, bokisha253, ccoogg123, celik, darkangel, DejanSt, Dimitrise93, djboj, DonRumataEstorski, drazenm, dulleo, esx66, Faki-Valjevo, Georgius, goxin, h8propaganda, havoc995, helen1, hologram, hyla, ILGromovnik, Istman, JOntra, jukeboxer, Klecaviks, kolle.the.kid, kybonacci, Maschinekalibar, mercedesamg, Mi lao shu, milenko crazy north, milimoj, Misha V, mrav pesadinac, Nemanja.M, Ognjen D., oldtimer, panzerwaffe, procesor, raketaš, raptorsi, robert1979, Romibrat, savaskytec, Shinobi, slonic_tonic, Smajser, Steeeefan, suton, tomigun, uruk, vathra, virked, Vlajman1957, wolverined4, yrraf, zeo, ZetaMan, Žrnov, 125