Prosirenje EU ( A gde smo mi? )

3

Prosirenje EU ( A gde smo mi? )

offline
  • Pridružio: 18 Apr 2003
  • Poruke: 746

Mislim da mi treba da se unormalimo zbog nas samih, a ne da bi senili tamo. Svjacarci, pametan narod, nikad nisu senili, ali nisu imali ni ratove 600 godina, a vredan su i radan narod.

Ne kazem da ne treba uci u EU, ali nije to nekakav Eldorado koji ce nas uciniti bogatijim, lepsim i srecnijim. Pre svega moramo u sebi to da pronadjemo.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 11 Mar 2004
  • Poruke: 404
  • Gde živiš: Srbija, Beograd

Upravo tako, ali ako se vec vezujemo za nekog ipak je bolje se vezati sa Evropom (tj. EU) jer su ipak mnogo civilizovaniji i tolerantniji od Amerikanaca od kojih treba bezati sto dalje. A i kad smo kod Spanaca i od njih treba sto dalje, ali i od Engleza, tj. Britanaca. I sta nam onda ostane, Italija, Nemacka i Francuska, e sa njima treba biti "u dilu", oni su ti sa kojima imamo najbolje sanse i koji bi nam najradije pomogli. Sa druge strane treba da odrzavamo dobre veze i sa Kinezima, ali zato moramo napraviti distancu od Rusa jer se oni prodaju Amerima za saku dolara, pa ce sve zajebati za neki pisljivi krediti ili pomoc.



Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1070 korisnika na forumu :: 48 registrovanih, 4 sakrivenih i 1018 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, 9k38, A.R.Chafee.Jr., Apok, Asparagus, BORUTUS, Brana01, ccoogg123, cvrle312, darkangel, deimos25, dijica, dragoljub11987, dushan, Faki-Valjevo, FileFinder, havoc995, ikan, ILGromovnik, jaeger, Karla, Koridor, Krvava Devetka, Kubovac, kybonacci, laurusri, Leonov, Lieutenant, ljuba, Luka Blažević, mercedesamg, mikrimaus, milenko crazy north, milimoj, milos.cbr, Mlav, Nemanja.M, opt1, sap, Sir Budimir, suton, Trpe Grozni, vathra, Vlada78, VP6919, W123, zixmix, zxstole