Vlade Divac dobro, brzo će se oporaviti

Vlade Divac dobro, brzo će se oporaviti

offline
  • Rogi  Male
  • Mod u pemziji
  • Najbolji košarkaš koji
  • je ikada igrao ovu igru
  • Pridružio: 31 Avg 2005
  • Poruke: 11687

Proslavljeni srpski košarkaš Vlade Divac u utorak se oseća dobro i brzo će se potpuno oporaviti, posle manjih zdravstvenih problema.

Divac je u ponedeljak primnjen u bolnicu u Beogradu pošto mu je pozlilo na ručku u jednom restoranu. Iz više izvora je potvrdjeno da je u Urgentnom centaru ustanovljeno je da se radi o prolaznim, manjim zdravstvenim problemima.

On će u bolnici ostati nekoliko dana, kako bi se u potpunosti opravio.

Divac trenutno radi kao savetnik u košarkaškoj sekciji Real Madrida, a prestao je da profesionalno igra košarku pre dve godine.

(Beta)


Izvor: http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=65459

http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=65406



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1074 korisnika na forumu :: 37 registrovanih, 6 sakrivenih i 1031 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., babaroga, bojcistv, cavatina, Denaya, draggan, DragoslavS, flash12, ginjica, havoc995, Karla, krkalon, Kubovac, ladro, Lucije Kvint, MB120mm, mercedesamg, Mercury, Mi lao shu, milenko crazy north, Milos ZA, Mixelotti, nemkea71, Panter, rovac, royst33, ruger357, Sale.S, Sir Budimir, Sirius, slonic_tonic, Trpe Grozni, Vlada78, zdrebac, zillbg, zziko, šumar bk2