Za zakazivanje termina za italijansku vizu 200 dinara

3

Za zakazivanje termina za italijansku vizu 200 dinara

offline
  • Pridružio: 28 Apr 2005
  • Poruke: 3686
  • Gde živiš: The Circle

Branislav_s ::Samo vi budite skeptici, to je sigurna vest. Ko ne veruje ne mora. Jedini preostali uslov je da dobijemo nove pasoše, a to bi trebalo da se desi do kraja juna i onda možemo da idemo bez viza u inostranstvo.
To što se priča da će do kraja aprila vize biti ukinute je relativno tačno, mada je to kod nas, zbog "profesionalnih" novinara pogrešno izneseno. Naime, do kraja aprila svih 27 zemalja EU treba da usvoji predlog Evropske Komisije o ukidanju viznog režima, a taj predlog treba da sadžri preostale uslove, a od svih uslova, jedino, nije ispunjen uslov sa pasošima. Dakle, kada budemo imali nove pasoše nećemo više imati potrebu za vizama.


Da li si bas siguran? Smile Gde je 'kontrola granica', borba protiv ilegalnih migracija itd? Smile

Inace jedino sto je cinjenica da smo se oslobodili (ne svojom voljom doduse) najveceg uslova od svih a to je - 2 miliona ljudi sa SRJ pasosem koji ne pripadaju drzavi Srbiji. Ko razume shvatice.
Novi pasos dok se implementira, dok ga izvadimo... a sve to ceka naravno formiranje nove vlade i izbore, a to moz' da se otegne i do kraja godine tako da je iracionalno pominjati nekakav jun.
Premda je cika Ren rekao da moraju nesto da ucine kako bi narod doista osetio da su im "vrata Evrope otvorena"... inace proEU snage nece pobediti. Smile
Zivi bili pa videli.

Odosmo OT, tema je o zakazivanju termina, to ce biti aktuelno jos dosta vremena.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Branislav
  • Pridružio: 27 Feb 2006
  • Poruke: 1762
  • Gde živiš: Sombor

U pravu si Matrix, da se vratim na temu:

Pitanje za Jovanku: Šta se desilo na kraju? Da li ste dobili vize i kako je izgledao taj famozni intervju?



offline
  • Pridružio: 03 Jun 2007
  • Poruke: 225

Na intervjuu nista posebno, dodjes pred salter sednes i kaze ti ''daj sva dokumenta'' i onda ti vraca ono sto mu ne treba od dokumenata, mozda te pita sa kojom agencijom ides zbog cega. Mene valjda kao studenta nisu mnogo ispitivali jer vide da dajem ispite i da nemam nameru da se tamo zapatim i ostanem.
Mog brata su bas ispitivali jer je nedavno poceo da radi a treba barem 6 meseci da protekne od kad se zaposlis. Nije ozenjen tako da ga nista ne vezuje ovde sem porodice ali i on je dobio vizu.
Inace sam dobila vizu, e sad nadam se da cemo otici.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1076 korisnika na forumu :: 40 registrovanih, 7 sakrivenih i 1029 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 8u47, A.R.Chafee.Jr., Apok, bladesu, bufanje, DonRumataEstorski, draganl, Duh sa sekirom, Fabius, FileFinder, Frunze, goxin, GveX, Istman, kinez88, Kubovac, kybonacci, mackenzie, mean_machine, menges, milos.cbr, mkukoleca, Papadubi, Parker, pavlo, raptorsi, ruma, sevenino, Sirius, slonic_tonic, sombrero, Srle993, stankolich, Steeeefan, styg, uruk, vlada035, YU-UKI, zdrebac, zillbg