Opera 11.50 i forum MyCity problem

1

Opera 11.50 i forum MyCity problem

offline
  • majstor uzaludnih veština
  • Pridružio: 02 Avg 2004
  • Poruke: 1639
  • Gde živiš: Kraljevo

Napisano: 05 Jul 2011 10:30

Ovako, juče i danas kad uđem na forum i pokušam da otvorim bilo koji topic na forumu stranica krene sa učitavanjem , vide se postovi i odjedanpu sve pobeli?! Kad se vratim korak unazad isto krene sa učititavanjem i odjedanput cela stranica belilo, tako je i kada se uradi reload stranice. Inače u delovima foruma gde se vide samo naslovi topica je sve uredu. Ovo mi se dešava samo sa Operom, inače Firefox, IE i SRWare Iron otvaraju sve normalno. Da li se ovo još nekom dešava ili sam ja jedinstven slučaj Smile, inače Opera sve ostale forume koje posećujem otvara normalno, kao i sajtove novina itd...

Dopuna: 05 Jul 2011 10:38

Evo sad sam primetio kad se ulogujem to se ne dešava, jedino kad nisam ulogovan na forumu sve pobeli.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 25 Mar 2010
  • Poruke: 104

Kod mene isti problem sa Operom 11.50 dok sa IE nema problema!



offline
  • Milos
  • Pridružio: 05 Dec 2010
  • Poruke: 716
  • Gde živiš: Beograd

Ako kazes da ti se desava samo kad nisi ulagovan onda nemoj ni da se odlogujes.

offline
  • majstor uzaludnih veština
  • Pridružio: 02 Avg 2004
  • Poruke: 1639
  • Gde živiš: Kraljevo

Napisano: 05 Jul 2011 20:05

milos97 ::Ako kazes da ti se desava samo kad nisi ulagovan onda nemoj ni da se odlogujes.

Vrlo mudro Mr. Green

Dopuna: 05 Jul 2011 20:07

Evo ista stvar i na drugom racunaru gde je mnogo jaca konfiguracija nego kod men kuci. Potpuno isti simptomi.

offline
  • Pridružio: 02 Feb 2008
  • Poruke: 14018
  • Gde živiš: Nish

Pokusala si ciscenje kesa pretrazivaca, kukija, podesavanja sajtova itd ...? Nije pomoglo?



http://www.mycity.rs/Web-browseri/Clear-Your-Brows.....luded.html
http://www.mycity.rs/Web-browseri/Clear-Your-Brows.....luded.html

offline
  • Pridružio: 25 Mar 2010
  • Poruke: 104

Napisano: 05 Jul 2011 20:35

I posle čišćenja keša i kukija nema promene. Jednostavno, od juče Opera 11.50 i My city se ne slažu kako treba.
Nemam pojma šta se dešava!

Dopuna: 05 Jul 2011 20:37

Sve ostalo otvara normalno osim MyCity-ja!

offline
  • majstor uzaludnih veština
  • Pridružio: 02 Avg 2004
  • Poruke: 1639
  • Gde živiš: Kraljevo

ajemsasa ::Napisano: 05 Jul 2011 20:35

I posle čišćenja keša i kukija nema promene. Jednostavno, od juče Opera 11.50 i My city se ne slažu kako treba.
Nemam pojma šta se dešava!

Dopuna: 05 Jul 2011 20:37

Sve ostalo otvara normalno osim MyCity-ja!



Apsolutno je sve ovo tačno, smem lično da potpišem Smile

offline
  • Pridružio: 12 Feb 2007
  • Poruke: 1221

Kod mene radi normalno.

offline
  • Peca  Male
  • Glavni Administrator
  • Predrag Damnjanović
  • SysAdmin i programer
  • Pridružio: 17 Apr 2003
  • Poruke: 23093
  • Gde živiš: Niš

sredjeno Smile

offline
  • Pridružio: 25 Mar 2010
  • Poruke: 104

Bogami, sad radi kao zmaj!

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 451 korisnika na forumu :: 6 registrovanih, 0 sakrivenih i 445 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3028 - dana 22 Nov 2019 07:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Abdee, AleksaRadojicic, Dežurni pod palubom, mgaji21, silikon, zoxknez