Ne radi samo USB Mass Storage

2

Ne radi samo USB Mass Storage

rip
  • argus  Male
  • Anti Malware Fighter
    Rank 2
  • Pridružio: 27 Apr 2008
  • Poruke: 9160
  • Gde živiš: Prokuplje

Ja se ne bih zezao dva meseca, taj problem je ako se ne varam poceo kada si kupio taj HDD i uboo ga u slot. Kukao si da je HDD neispravan, medjutim sada su poceli problemi i sa drugim periferijama.

Prvo sta bi ja uradio podigao bi novi sistem, bez razmisljanja, ako ni tada ne radi onda imas problem sa plocom, juzni most.

Drugacije nikako ne mozes da znas u cemu je problem.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Research Engineer @MalwareBytes
  • Pridružio: 09 Avg 2011
  • Poruke: 15877
  • Gde živiš: Beograd

Napisano: 04 Nov 2012 9:26

NIx Car ::Digni neku Live linux distribuciju,ukoliko mislis da je do Windowsa,pa javi rezultate Smile

To cu i da uradim, pa javljam rezultate...

argus ::Ja se ne bih zezao dva meseca, taj problem je ako se ne varam poceo kada si kupio taj HDD i uboo ga u slot. Kukao si da je HDD neispravan, medjutim sada su poceli problemi i sa drugim periferijama.

Prvo sta bi ja uradio podigao bi novi sistem, bez razmisljanja, ako ni tada ne radi onda imas problem sa plocom, juzni most.

Drugacije nikako ne mozes da znas u cemu je problem.


Probacu, pa javljam sta se desava...

Dopuna: 04 Nov 2012 10:52

Ne radi ni sa svezim Windows-om 8...

Stvarno ne shvatam u cemu moze biti problem, kada radi i Wireless Adapter, i puni mobilni i rade zvucnici.

Dopuna: 04 Nov 2012 12:06

Znate sta sam izvalio. Sad sam vratio u funkciju prednje USB slotove, koji su mi bili iskljuceni pre par meseci, mrzelo me da montiram. Upalim komp, stavim mobilni, ono prepozna normalno telefon. Stavim hard, nece da prepozna, stavim mobilni nece da prepozna, a htelo je pre hard diska...

To me dovelo do zakljucka da tu izgleda hard disk nesto zezne te slotove, da li se upise neki podatak, pa posle ne radi USB Mass Storage ili sta, uglavnom hard disk je izgleda krivac problema...

Dopuna: 06 Nov 2012 11:54

Resio sam problem. Dodatni USB kablovi koji su bili nakaceni na wireless adapter radi boljeg signala su pravili problem...

A ziv sam se pojeo...



Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 644 korisnika na forumu :: 7 registrovanih, 0 sakrivenih i 637 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: dane007, Marko Marković, mihajlot2013, nemkea71, pavle_pzs, Sale.S, zlaya011