Opet problem sa zvukom

Opet problem sa zvukom

offline
  • Pridružio: 28 Jan 2009
  • Poruke: 74

Napisano: 10 Feb 2013 13:28

Nema zvuka ni na sta. Drajveri su tu, i sve je podeseno kako treba. Ranije sam to bio rijesio neki registry fajlom.

Dopuna: 10 Feb 2013 13:47

Zaboravio sam da dodam da oce da pusti mp3 sa kompa, dok se yt uopste ne cuje.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 02 Feb 2008
  • Poruke: 14018
  • Gde živiš: Nish

Jel problem samo sa Google Chrome-om?
Pokusaj u nekom drugom pregledacu da pustis YT i proveris da li radi?
Imas li instaliran najnoviju verziju flash player-a?


Ako koristis GC i ako je problem samo kod njega, a imas instaliranu zadnju verziju flash player-a onda uradi sledece: http://www.mycity.rs/Web-browseri/Nemam-ton-na-You.....l#p1489922



Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 792 korisnika na forumu :: 49 registrovanih, 4 sakrivenih i 739 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Sale, A.R.Chafee.Jr., aramis s, bobanrakidjic, bojank, bojanM84, Boskovic, Chainsaw, Cirkon, cvrle312, Darko8, dekao, djboj, Djokkinen, Doca, Doctor NO, dragon986, gagidjuric, h8propaganda, Hektor, ibssa, ivan1973, ivan979, jaeger, Kruger, Libertas, Megapurpletv, mercedesamg, Mercury, Miskohd, ostoja, Panter, pein, Recce, rodoljub, rovac, sokars, Srki98, stegonosa, stug, Toni, trajkoni018, UAV operator, Van, VJ, Vlada1389, vladas87, vlvl, yrraf