Problem sa instalacijom SP 2 u XP

2

Problem sa instalacijom SP 2 u XP

offline
  • Pridružio: 05 Mar 2006
  • Poruke: 3
  • Gde živiš: H.

bobby ::SP2 ne zavisi od toga da li je SP1 instaliran.
To je istina.
Pozdrav Svima. Very Happy



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 04 Mar 2006
  • Poruke: 21
  • Gde živiš: Valjevo

da bi instaliurao sp2 potrebno je da inas instaliran sp1
a postoji mogucnost da u tvom kompu imas virus



offline
  • Pridružio: 04 Sep 2003
  • Poruke: 24135
  • Gde živiš: Wien

@draganva
Upravo sam gore rekao da nije potrebno da imas instaliran SP1 da bi instalirao SP2.
SP2 sadrzi sve zakrpe iz SP1.

offline
  • Pridružio: 10 Nov 2003
  • Poruke: 44

Hvala na savetima, sto bi rekli tri puta sam seko i opet kratko, ne uspeva imam predhodno instaliran sp1 nema virisa nod 32 ne prijavljuje nista, ja sam uspeo da instaliram sp2 samo na cistoj instalaciji ali sada necu da formatiram disk zbog toga. Hvala jos jednom.

offline
  • den78  Male
  • Super građanin
  • Pridružio: 07 Jul 2005
  • Poruke: 1227
  • Gde živiš: Moe's Tavern

skini program "nlite" ...integrisi SP...narezi...i jos + imas butabilni XPSP2

offline
  • Pridružio: 04 Sep 2003
  • Poruke: 24135
  • Gde živiš: Wien

amoca ::Hvala na savetima, sto bi rekli tri puta sam seko i opet kratko, ne uspeva imam predhodno instaliran sp1 nema virisa nod 32 ne prijavljuje nista, ja sam uspeo da instaliram sp2 samo na cistoj instalaciji ali sada necu da formatiram disk zbog toga. Hvala jos jednom.

Iz iskustva mogu da ti kazem da instalacija SP2 i uspeva samo na cistoj instalaciji Windowsa, bas kao sto si i ti primetio.

offline
  • Pridružio: 10 Mar 2005
  • Poruke: 222

amoca ::Hvala na savetima, sto bi rekli tri puta sam seko i opet kratko, ne uspeva imam predhodno instaliran sp1 nema virisa nod 32 ne prijavljuje nista, ja sam uspeo da instaliram sp2 samo na cistoj instalaciji ali sada necu da formatiram disk zbog toga. Hvala jos jednom.

Jel' to bilo na istoj ili drugoj masini?

Moje iskustvo kaze da na nekim plocama aktivni External CPU Cache moze da napravi problem. Dakle, resenje je da se udje u BIOS i da se iskljuci cache, pa posle instalacije se ukljuci...

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 757 korisnika na forumu :: 37 registrovanih, 6 sakrivenih i 714 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Alibaba1981, alkatraz080, Apok, Areal84, belov, Ben Roj, Botovac, Bubimir, crnitrn, cvrle312, DavidA, dekao, dragan_mig31, dzoni19, Frunze, ivica976, mercedesamg, Mercury, mile23, mkukoleca, mnn2, Nixon, nobutado, purke62, raptorsi, Rocker, royst33, segax1, Stanlio, styg, trutcina, Vlada78, Voja1978, vranjanac29, |_MeD_|, Šraf, 223223