Problem sa malim slovima.

1

Problem sa malim slovima.

offline
  • UCZ 
  • Građanin
  • Pridružio: 04 Mar 2007
  • Poruke: 119

Ljudi jel moze neko da mi pomogne, ne mogu lepo da vidim mala slova.Ni na mozilli, ni na exploreru, a i kad instaliram nesto pa kad nesto pise malim slovima, ja nista ne mogu lepo da procitam. Evo ja sam okacio skreen shot, pa ako neko zna o cemu se radi bio bih mu zahvalan da mi pomogne.




Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 04 Sep 2003
  • Poruke: 24130
  • Gde živiš: Wien

Ono mi lici na neko dalekoistocno pismo (Indija mozda).

Nisam te razumeo da li ti se to desava samo u Firefoxu, ili i u drugim programima.



offline
  • UCZ 
  • Građanin
  • Pridružio: 04 Mar 2007
  • Poruke: 119

U svim drugim programima.Ali nije mi jasno posto se ova veca slova i vide, ali manja slova se uopste ne vide.

offline
  • Pridružio: 04 Sep 2003
  • Poruke: 24130
  • Gde živiš: Wien

Izgleda da je neki problem sa fontovima.
Probacu da nadjem resenje.
Mislim da je bio jos neko sa ovim problemom na forumu, i da smo ga nekako resili...

offline
  • UCZ 
  • Građanin
  • Pridružio: 04 Mar 2007
  • Poruke: 119

Ok.bio bih ti zahvalan.

offline
  • Pridružio: 04 Sep 2003
  • Poruke: 24130
  • Gde živiš: Wien

Jedino sto sam nasao je ovo:
http://support.microsoft.com/kb/972270/

Izgleda da je Windows update kriv

offline
  • UCZ 
  • Građanin
  • Pridružio: 04 Mar 2007
  • Poruke: 119

Pa ne shvatam sad.Jel treba da skinem neki update, ili ?

offline
  • Pridružio: 04 Sep 2003
  • Poruke: 24130
  • Gde živiš: Wien

Ja sam razumeo da greska nastaje na neki kompovima posle tog updatea.
Probaj da deinstaliras taj update.

offline
  • Rade Jekić
  • Pridružio: 05 Okt 2005
  • Poruke: 2999
  • Gde živiš: Valjevo

Meni ovo lici na pogresne postavke u okviru "Regional and language settings" apleta. Koliko vidim, mozila vrsi pretragu na Tajlandskom (Thai)...pise u adress bar-u "hl=th" Smile. Posto Google "cita" podesavanja sistemskog jezika i lokacije onda postoji sansa da su ti regionalna podesavanja pogresna. O tome smo vec privcali ovde na forumu...mislim da je nemacki bio postavljen za default lang&location Smile.

offline
  • Pridružio: 14 Sep 2008
  • Poruke: 424
  • Gde živiš: Podgorica

Ja sam imao sličan problem samo sa holandskim jezikom...
Zvao podršku i oni rekli riješiće se...
Bio problem do servera...

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 507 korisnika na forumu :: 22 registrovanih, 1 sakriven i 484 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3028 - dana 22 Nov 2019 07:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Sale, A.R.Chafee.Jr., aleksmajstor, Bane san, darkangel, dedalus2, Drug pukovnik, Duh sa sekirom, Faki-Valjevo, ILGromovnik, ivance95, kolateralnasteta, Konda2, miodrag3, Profica, RJ, stegonosa, suton2, Vlada1389, vladetije, Vzor50, zixmix