Problem sa zvukom O_o

1

Problem sa zvukom O_o

offline
  • Pridružio: 12 Jun 2003
  • Poruke: 9
  • Gde živiš: Zemun

Kupio sam pre dve nedelje novi kompjuter sa integrisanom HD zvučnom na Gigabyte ploči. Drajver (Realtek HD AUDIO Driver) sam instalirao sa CD-a koji sam dobio sa matičnom, i zvuk mi savršeno radi u svim igrama, winampu, media playeru, filmovima i sl...

Ali, u control panelu, pod sounds and audio devices mi stoji "No audio device" kao da drajveri nisu instalirani. Samim tim, ne radi mi zvuk u flashu (flash igre, miniclip, youtube i sl).
Zna li neko rešenje mog problema?



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • m4rk0  Male
  • Administrator
  • Administrator tech foruma
  • Marko Vasić
  • Gladijator - Maximus Decimus Meridius
  • Pridružio: 14 Jan 2005
  • Poruke: 15766
  • Gde živiš: Majur (Colosseum)

Ja sam imao slican problem:

http://www.mycity.rs/Windows/Nema-mi-zvuka-na-mirc.....OLVED.html



offline
  • Pridružio: 12 Jun 2003
  • Poruke: 9
  • Gde živiš: Zemun

Video sam tvoj post juče kad sam pretraživao forum. Uneo sam taj regscript, ali mi se onda skroz izgubio zvuk, pa sam morao da idem na sys restore.

offline
  • m4rk0  Male
  • Administrator
  • Administrator tech foruma
  • Marko Vasić
  • Gladijator - Maximus Decimus Meridius
  • Pridružio: 14 Jan 2005
  • Poruke: 15766
  • Gde živiš: Majur (Colosseum)

Jel ti u device manageru stoji ovako ili ima upitnik ?

offline
  • Pridružio: 12 Jun 2003
  • Poruke: 9
  • Gde živiš: Zemun

offline
  • m4rk0  Male
  • Administrator
  • Administrator tech foruma
  • Marko Vasić
  • Gladijator - Maximus Decimus Meridius
  • Pridružio: 14 Jan 2005
  • Poruke: 15766
  • Gde živiš: Majur (Colosseum)

Dajde mi tacan naziv ploce.

offline
  • Pridružio: 12 Jun 2003
  • Poruke: 9
  • Gde živiš: Zemun

Pravo da ti kažem, pojma nemam koji je tačan naziv. Ne mogu da rasklapam kućište jer je pod garancijom, kako bih video, au FreshDiagnoze mi prikazuje sledeće:

Motherboard model: 6A79OG0W (što mi na googlu ne daje ni jedan rezultat)
Motherboard vendor: Gigabyte Tehnology Co., Ltd

u Device menageru: Intel(R) G33/G31/P35 Express Chipset (kontam da je to za mainboard)

offline
  • m4rk0  Male
  • Administrator
  • Administrator tech foruma
  • Marko Vasić
  • Gladijator - Maximus Decimus Meridius
  • Pridružio: 14 Jan 2005
  • Poruke: 15766
  • Gde živiš: Majur (Colosseum)



Instaliraj everest i postuj sliku kao sto je moja.

offline
  • Pridružio: 12 Jun 2003
  • Poruke: 9
  • Gde živiš: Zemun

Ne radi mi everest. Probao dve verzije, svaki put mi se PC zamrzne pri učitavanju programa.

offline
  • Piksi  Male
  • Elitni građanin
  • Pridružio: 13 Nov 2003
  • Poruke: 2435

@MarkMaster
Imajuci u vidu da ti je kompjuter star svega dve nedelje,moja topla preporuka ti je da ga odneses u servis - Ionako je to BAS njihov posao.Najbolje je da ga odeses sto pre (da te posle ne uhvate praznici)...

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 724 korisnika na forumu :: 46 registrovanih, 9 sakrivenih i 669 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Rade, AK - 230, amaterSRB, Apok, Bobannn90, cavatina, Cufo, djo97, Dorcolac, dragoljub11987, Duh sa sekirom, Duško, Georgius, goxin, havoc995, HrcAk47, hyla, ikan, Khaless, Konda, kovinacc, Libertas, LUDI, Mahovljani, Marko Marković, mercedesamg, Mirage 2000N, Mixelotti, mnn2, mushroom, nebkv, nenad81, Neutral-M, pein, Polemarchoi, royst33, sakota79, Snorks, Srky Boy, Tamo neko, VJ, Vlada1389, vlvl, voja64, Wlade, yrraf