Problema sa windows explorerom

Problema sa windows explorerom

offline
  • Pridružio: 05 Avg 2006
  • Poruke: 69
  • Gde živiš: tamoDaleko

Nakon otvaranja foldera u kojima se nalaze fotografije i video zapisi dobijam prozor sa porukom:
"Windows explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience".
,i ponuđenim odgovorima
:
Send error report i Don't send
Ovim folderima preko Total Comandera pristupam normalno .Ovo mi se pre dešavalo povremeno ,a sad nemogu da ga se rešim.Sve ovo počelo mi se dešavati posle ponovne instalacije windowsa.Imali li pomoći ...?



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 05 Feb 2008
  • Poruke: 2134

Jel mozes explorer otvoriti preko My Computer-a?
Mislim,dal ti taj eror izbaci kad hoces da otvoris bilo koji folder ili samo na pojedinim folderima ili ga ni preko My Computera nemozes pokrenuti?
Dali si koristio neki RegCleaner skoro? Ako jesi moguce da je obrisao nesto sto netreba iz regbaze pa sad brljavi explorer,zna se to desiti sa regclean-erima...

U virus da sumnjamo ili imas Antivirus instaliran?



offline
  • Pridružio: 04 Sep 2003
  • Poruke: 24135
  • Gde živiš: Wien

http://www.mycity.rs/Windows/Problem-sa-thumbnailovima-u-windows-exploreru.html

offline
  • Pridružio: 05 Avg 2006
  • Poruke: 69
  • Gde živiš: tamoDaleko

Dešava se i preko MyComputer-a.Koristio sam "RegClean" u zadnje vreme .

offline
  • Pridružio: 18 Jul 2003
  • Poruke: 4198
  • Gde živiš: U zlatnom kavezu

Jesi pogledao ovaj link sto ti bobby dao

offline
  • Pridružio: 05 Avg 2006
  • Poruke: 69
  • Gde živiš: tamoDaleko

Pogledao,skinuo program i rešio problem kako je pisalo u opisu.Za sada radi bez problema .Hvala svima na pomoći

offline
  • Pridružio: 05 Feb 2008
  • Poruke: 2134

Znaci ti si u stvari imao problem thumbnailova, a ja sam mislio da u opste nemozes otvoriti explorer....pa reko nesto si cackao po registru....mali nesporazum, problem si resio tako da pozzz...

offline
  • Pridružio: 05 Avg 2006
  • Poruke: 69
  • Gde živiš: tamoDaleko

Pa nisam znao da je to u pitanju .Mislio sam da sam nešto u registru obrisao ili da je neki virus,pa sam išao i na sistem restore,čitao po forumima ....Nadam se da će ovo mnogima pomoći ,a kako vidim nije to samo kod mene bio problem.

offline
  • Pridružio: 05 Feb 2008
  • Poruke: 2134

Ma svi mi imamo neke probleme pa se savetujemo preko foruma,zato i sluze, zato ako ti nesto nije jasno samo pitaj, ni mi neznamo sve i ucimo kroz tudje probleme Smile

29 Mar 2008 23:56 m4rk0 Zaključavanje topica Razlog: Rešeno je, dalja diskusija nema svrhu  
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 805 korisnika na forumu :: 37 registrovanih, 4 sakrivenih i 764 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Rade, bato, BlekMen, Brok, Brot, Djokkinen, Dragan1998, Drug pukovnik, Georgius, grdana88, GrobarRomanticar, Hektor, helen1, I AM THE KING, Insan, Kaneda, komkom, Krusarac, Lucije Kvint, Mercury, Milan A. Nikolic, MilosKop, Miskohd, Nebo_M, nuke92, operniki, Petar35, Regrut Boskica, rodoljub, rovac, shone34, Toni, ujkozavlanje, VaRvArI 85, W123, zixmix, Čivi