windows 7 problem kod ukljucivanja

windows 7 problem kod ukljucivanja

offline
  • Pridružio: 21 Apr 2009
  • Poruke: 50

Napisano: 17 Jan 2012 9:40

imam win.7 ultimate kod uklucivanja kompa pjavljuje mi se sledece ,,rebot and select proper bot device or insert bot media in selected bot device and press a keu- ,, moram po dest puta da ga retrujem dok se ukljuci , podesen je da je HDD prioritet kod pokretanja , kako ovo resiti . hvala

Dopuna: 17 Jan 2012 9:41



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Research Engineer @MalwareBytes
  • Pridružio: 09 Avg 2011
  • Poruke: 15877
  • Gde živiš: Beograd

Je si isao u BIOS, pa na Hard Disk boot priority, tu izaberes na + i - koji ce da bude prvi na listi...sacuvas i trebalo bi da odradi posao



offline
  • Pridružio: 02 Feb 2008
  • Poruke: 14018
  • Gde živiš: Nish

Moguce da su problem losi kablovi. Ugasi racunar, otvori stranicu kucista (ako nema garancijonu zastitu), izvadi sve kablove (i data kabli i naponski) iz hard diska i cd-rom-a i ponovo ih vrati. Upali racunar.
Takodje, moguce je i da je problem do napajanja.


Kada se desi taj problem, udji u BIOS i proveri da li je detektovan hard disk?

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 740 korisnika na forumu :: 26 registrovanih, 3 sakrivenih i 711 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _commandos_, _Sale, A.R.Chafee.Jr., Cirkon, djordje92sm, Dorcolac, FOX, GreenMan, laki123rambo, MajaMaka, milekNS, milijarder, miljannis, panonski mornar, perica5, Polemarchoi, Rakenica, raketaš, Sale.S, segax1, Skywhaler, Smiljke, Toni, Trpe Grozni, Vl veliki, Warhawk