problem sa MT!

problem sa MT!

offline
  • Pridružio: 14 Jul 2005
  • Poruke: 57

postavio sam opremu za 5GHZ (antenu,jumper od 3m,komp p1,koji ima 60-ak mb ram,133mhz,mini psi kartica za 5ghz)internet mi super radi samo imam problem to sto mi zabode i neradi mi net!moj komp dobija DHCP od MT-a,ali ja nemogu da pristupim MT-u.onda odem do tog kompa i restartujem ga,kad se podigne,net mi proradi i onda mogu da prisutpam MT-u.inace zbog toga sam stavio reboot na svakih 12h ali i pored toga mi zabada.nije mi jasno sta se desava,dali bi mi neko mogao pomoci!?svaki komentar i predlog bi mi pomogao!



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 09 Jul 2003
  • Poruke: 862
  • Gde živiš: Vrbas / Vojvodina

deluje mi kao ne bas najbolja kompaktibilnost... poznato je da mtik neradi sa nekim brand masinama... probaj da promenis komp

ps ili mozda samo hdd u kompu... mozda memorija



offline
  • Pridružio: 14 Jul 2005
  • Poruke: 57

memoriju sam vec promenio,a za ostalo cu da jos vidim...

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 872 korisnika na forumu :: 60 registrovanih, 6 sakrivenih i 806 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, A.R.Chafee.Jr., arsa, awathorn, babaroga, Ben Roj, cemix, cenejac111, Dejan84, Denaya, djo97, Djokislav, Doca, doklevise, DonRumataEstorski, Dragan1998, draganca, Drug pukovnik, goran.vvv, GreenMan, Hektor, HrcAk47, ILGromovnik, Istoricar2015, kaptain, Krusarac, kunktator, ljuba, madza, MaksicZoran, mb1213, mercedesamg, Mercury, MilosKop, Mirage 2000N, mnn2, opt1, Panter, Pomorac1, pvoman, Ripanjac, RobinHood12, Rogan33, Romibrat, Sale1423, savaskytec, shone34, srecko81, Srle993, stemark, Toni, trikomso, Vlada1389, Vlada78, VladaNS1978, vladulns, wexy, wolf431, zxstole, |_MeD_|