Mikrotik

Mikrotik

• Peca  Male
  • Glavni Administrator
  • Predrag Damnjanović
  • SysAdmin i programer
  • Pridružio: 17 Apr 2003
  • Gde živiš: Niš

Ima li nekog ko se razume u Mikrotik?
Potrebno mi je rutiranje PPPOE konekcije... zanima me kako najlakse to da odradim i koja licencu mi treba... i treba ce mi mala pomoc oko podesavanja.

Ralle mi je namestio verziju od 24h... probali smo, i vidi se da je bas mocno...

Koja nam licenca treba da bi odradili neko rutiranje?
Bitno je da ima bandwith i client PPPOE.

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Strog  Male
  • Stručni saradnik
    Web programiranje
  • Bojan Kopanja
  • Web & Mobile developer @ ZeusSoftware
  • Pridružio: 26 Jul 2003
  • Gde živiš: Stara Pazova

Mogao bih vam ja pomoci, ali za sada nemam vremena za to posto sam do 1. jula u frci sa faxom, tako da inace jedva sta stizem da radim na kompu... Posle toga cu svejedno raditi i na svom MT-u, tako da uporeo mogu i vama pomagati ( nisam odavno radio na MT-u jer u masini na kojoj mi je on nemam mrezne kartice, tako da sam malo ispao iz stosa, ali mrezne uzimam iduce nedelje, tako da se posle 1. ponovo vracam u sedlo Very Happy ).

Sto se tice licenci tu ti ne mogu pomoci posto ja kod kuce ( a i ovamo na poslu ) imam ne bas "onaj" MT Wink, tako da mi u njemu sve lepo radi bez ikakvih ogranicenja... Eto, znaci u MT sam upoznat, ali u njegove licence i nisam bas Very Happy...

Ako ti nije previse kasno sacekaj jos ovih 15-ak dana, pa cemo da radimo.

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1137 korisnika na forumu :: 80 registrovanih, 4 sakrivenih i 1053 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 20624 - dana 04 Apr 2026 04:18

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, A.R.Chafee.Jr., acov34, ALEXV, ArchaBasha, Ares12356, Asteker, Atomski čoban, avijacija, BasCelik, berste23, bokicacar, bpop, coaa, Coabelgrade, Dare, davorb, DeerHunter, Demi87, desmeki, Dimitrije Paunovic, DM1994, DPera, eagle.rs, EVIDENTICAR, Feller, frenki1986, geo.dule, Giskard, gobrad, GveX, Ir, Istman, Jaz, Jeremiah, Kobrim, kybonacci, LeGrandCharles, loon123, Luka40, M74AB3, Marko Marković, marre, metallac777, Mi lao shu, Miki01, Milos ZA, misaru, nebojsag, nenorodjo, nevjerna beba, nnovakis, Nobunaga, okopanja, PitterBg, PoolbegD02, precan, Ran, Ray1973, repac, RJ, Sevatar, Singidunumac, Sone0883, Tihi86, tmanda323, Tomo988, Tvrtko I, uruk, vaci, vathra, veljko82, Vlada78, Vrač, vrlenija, zeka013, Zmaj Tolak, zokizemun, 79693, 223223