High Above The Clouds

High Above The Clouds

• Pridružio: 16 Avg 2004
  • Gde živiš: Treading On My Dreams

(Ja sam) mnogo vislje nego [url=https://www.mycity.rs/must-login.png oblaka[/url]... Wink
Hmmmm, mozda naziv sledece pesme bude "Higher Above The Clouds" ili High Above The Clouds part 2

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Pridružio: 05 Apr 2005
  • Gde živiš: Under the sea...

hmmmm,za ovu pesmu mogu samo da kazem da predstavlja jaku zelju da se nesto desi a trebalo bi da se desi uskoro,vrlo uskoro Wink

ili to ja tako tumacim Embarassed

Tumacis dobro Wink

Jao, sad samo cekam neciji komentar tipa:"u je*ote koji tresh!" Laughing Laughing Laughing
Javi se Leggy!

• Pridružio: 19 Jun 2005
  • Gde živiš: u pokretu...

meni se svidja, ali mi se cini da bi ovo islo odlicno da peva neko, u nekom rock ballada fazonu
lepo!
(p.s. mislim da sam videla gresku u tekstu - pise 'let's get read of' , trebalo bi da stoji 'let's get rid of'

Ispravio sam gresku, hvala!
A hvala i na predlogu Wink
Keep on rocking in the free world! Cool

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 2510 korisnika na forumu :: 68 registrovanih, 7 sakrivenih i 2435 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 5253 - dana 09 Dec 2025 16:26

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 4. Ozrenska, airliners, AleksSE, Andrija357, Asteker, bakovaca, Bobrock1, bojan1234, bojan313, bokicacar, bokisha253, Boris BM, Boris.A, Botovac, Bubimir, Cicumile, Cigi, colji, cyprus, dejno, Dioniss, Duh sa sekirom, eagle.rs, ElvisP, FOX, Gall, Glauber, Hardenberg, jon istvan, Jozo74, Kajzer Soze, Koser, kybonacci, leopard83, Lep1na, mercedesamg, Mercury, milutin134, mishkooo, mkukoleca, mnn2, momcilob55, mrade, mux, Naj-Turs, nemkea71, neutrino, Paki, peradetlić, Pilence, Prečanin30, radoznao, samoborac, sasa87, Sky diver 29, Smiljkovich, Srle993, stegonosa, Stod, strelac07, Vaske8990, vathra, VBoss, Velibor Radoja, vladaa012, vobo, x011, yagosh