L'Oreal Paris Cinemania 2010.

L'Oreal Paris Cinemania 2010.

offline
  • Acid_Burn  Male
  • Moderator foruma
  • Glavni moderator foruma Zabava
  • Hellraiser
  • Demon to some. Angel to others
  • Pridružio: 07 Jan 2005
  • Poruke: 25503
  • Gde živiš: Beneath the Black Sky

Tradicionalna revija filmova L’Oréal Paris Cinemania, koja slavi večnu lepotu kinematografije, se ove godine održava od 29. oktobra do 05. novembra u beogradskom Sava Centru a dva dana kasnije i u Novom Sadu, tačnije od 31. oktobra do 07. novembra.

Osamnaesta po redu revija holivudskiih ostvarenja, u organizaciji distributerske kuće Tuck i kompanije L’Oreal Paris, pruža šansu publici da pogleda veliki broj aktuelnih i kvalitetnih filmskih ostvarenja.
Reviju eksluzivno otvara najnoviji film reditelja Olivera Stouna, ‘’Wall Street: Novac nikad ne spava’’, sa Majklom Daglasom u glavnoj ulozi. To je ujedno i jedinstvena prilika publici da pogleda ovaj film, obzirom da kasnije ne ulazi u redovnu bioskopsku distribuciju.

Pred beogradskom i novosadskom publikom će se naći ukupno 16. premijernih ostvarenja, među kojima distributerska kuća Tuck pored filma ’Wall Street: Novac nikad ne spava’’, predstavlja još tri a to su: ’’Društvena mreža’’ Dejvida Finčera, ’’Red’’ sa Brusom Vilisom a direktno sa festivala iz Venecije, dolazi film Bena Afleka, ’’The Town’’.

Kompanija L’Oréal Paris je kao i svake godine do sad, tokom trajanja revije obezbedila niz atraktivnih pratećih aktivnosti i poklone za posetioce.

U prilogu maila se nalazi kompletan program ovogodišnje L’Oréal Paris Cinemanie a za sve dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju.

Prodaja karata počinje 11. oktobra na blagajnama Sava Centra, bioskopa Tuckwood Cineplex kao i putem MOBI-karta usluge.






Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 872 korisnika na forumu :: 30 registrovanih, 7 sakrivenih i 835 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: babaroga, BORUTUS, deb.sr, debeli, Dimitrije Paunovic, Dimitrise93, Fog of War, herrDule, Kibice, maiden6657, mercedesamg, moldway, mrvica78, nemkea71, nenooo, nikoli_ca, Petarvu, procesor, Romibrat, royst33, stegonosa, Stoilkovic, Trpe Grozni, Tvrtko I, vasa.93, vathra, vlahale, yufighter, ZetaMan, šumar bk2