Akcija ,Ispravno vozilo-bezbedno vozilo, novembar 2010.

Akcija ,Ispravno vozilo-bezbedno vozilo, novembar 2010.

offline
  • FAMAS  Male
  • Legendarni građanin
  • Ivan Milanović
  • Pridružio: 10 Avg 2007
  • Poruke: 5475
  • Gde živiš: Strawberry Field

Akcija ,Ispravno vozilo-bezbedno vozilo, novembar 2010.

Besplatna kontrola tehničke ispravnosti vozila

Auto-moto savez Srbije, Uprava saobraćajne policije MUP Republike Srbije i Asocijacija tehničkih pregleda organizovaće, pred nastupajuću zimsku sezonu, tradicionalnu preventivno-bezbednosnu akciju “Ispravno vozilo – bezbedno vozilo”.

Svi zainteresovani vozači u Srbiji imaće mogućnost da potpuno BESPLATNO provere tehničku ispravnost svojih vozila u periodu od 22. do 27. novembra 2010. godine.

Preko 220 linija tehničkih pregleda širom Srbije će biti uključeno u Akciju, a apelujemo i na vozače da se masovno odazovu i odvoje 30-ak minuta u toku naredne nedelje i provere ispravnost svojih automobila, posebno imajući u vidu da vlasnici vozila kod kojih budu pronadjene neispravnosti, neće biti sankcionisani, već će im biti ukazano na nedostatak i potrebu da isti u što kraćem roku otklone.

Rezultati prethodne akcije, održane u junu ove godine, su pokazali da je, od pregledanih 10.000 vozila, 45% imalo neku neispravnost, a u strukturi neispravnosti najcešći problem su uredjaji za zaustavljanje i to u 40% slučajeva, dok je 22% vezano za uredjaje za osvetljavanje, odnosno 18% za uredjaje za upravljanje vozilom.

Ova Akcija je jedna od najznačajnijih za povećenje nivoa bezbednosti saobraćaja, a organizuje se sa osnovnom idejom da vozači budu sigurni da u saobraćaju učestvuju s ispravnim i bezbednim vozilima, kao i da se razvija navika neophodne redovne kontrole tehničke ispravnosti automobila.

Sve bliže informacije mogu se dobiti u Operativnom centru AMSS putem telefona 987 ili kod saobraćajne policije.

Izvor: http://www.amss.org.rs/index.php?option=com_conten.....;Itemid=90



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1420 korisnika na forumu :: 30 registrovanih, 3 sakrivenih i 1387 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Alibaba1981, bestguarder, bojcistv, Bubimir, CikaKURE, comi_pfc, croato, cvalex, cvrle312, Dimitrise93, Dorcolac, GandorCC, hyla, janbo, loon123, Luka Blažević, M1los, Mi lao shu, milimoj, mrav pesadinac, novator, Outis, Trpe Grozni, Tvrtko I, Vatreni Zmaj, VJ, Vlada1389, vukdra, Wrangler, zziko