Prvo Evrpsko prvenstvo u paraglajdingu

Prvo Evrpsko prvenstvo u paraglajdingu

offline
  • czknb  Male
  • Novi MyCity građanin
  • Pridružio: 15 Jan 2008
  • Poruke: 27
  • Gde živiš: NIŠKA BANJA

PRVO EVROPSKO PRVENSTVO
Izuzetno nam je zadovoljstvo da Vas obavestimo da će se na terenima u rejonu Niške Banje u periodu 03 – 10. avgust 2008.
godine održati:
PRVO EVROPSKO PRVENSTVO U PARAGLAJDINGU U DISCIPLINI PRECIZNO SLETANJE
Posle uspešno organizovanog Trećeg Svetskog prvenstva u paraglajdingu 2005. godine na terenima u rejonu Niske Banje, Međunarodna vazduhoplovna organizacija – FAI, poverila je organizaciju Prvog Evropskog prvenstva u paraglajdingu u disciplini precizno sletanje, upravo Vazduhoplovnom savezu Srbije i Paraglajding klubu "Grunf" iz Niša.

Sve informacije o Evropskom prvenstvu nalaze se oficijelnom sajtu: epa2008. org
Imajući u vidu da se radi o sportskoj manifestaciji najvišeg ranga (I kategorija), ne zaboravljajući da je u pitanju Prvo Evropsko prvenstvo u mladom ali izuzetno atraktivnom sportu koji poslednjih godina doživljava sve veću ekspanziju pogotovu kod mlađe populacije, organizator ulaže napore da organizaciju prvenstva podigne na najviši nivo.

Najavu za učešće na Evropskom prvenstvu potvrdilo je 14 zemalja starog kontinenta sa ukupno 70-80 takmičara, što ukupno sa pratećim osobljem i gostima iznosi oko 130 inostranih gostiju.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 456 korisnika na forumu :: 4 registrovanih, 0 sakrivenih i 452 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Ageofloneliness, bigfoot, Japidson, pein