Vanzemaljac kod Nisa TRUE OR FALSE?

Vanzemaljac kod Nisa TRUE OR FALSE?

offline
  • Pridružio: 06 Maj 2005
  • Poruke: 161
  • Gde živiš: Out of space

Ne znam bas da li je ovo za vesti ili za naucnu fantastiku,ali posto pisu sve novine i forumi o ovome valja se staviti u sekciju VESTI
A i ako svi pisu zasto da nema ni MyCity jelte da je tako? Very Happy

Izvor PRESS ONLINE


VANZEMALJAC KOD NIŠA

Citat:Trideset godina Slavica Milojković iz niškog sela Međurovo sadi papriku i kukuruz u svojoj njivi, ali ono što je pretprošle srede ugledala u oranici nije videla u svom veku.

Usred kukuruzišta, kako tvrdi ova stamena pedestpetogodišnja seljanka, čovekoliko biće obučeno u blistavu zlatnožutu odoru klanjalo se suncu, da bi posle pola sata naočigled Slavice i njenih komšija odletelo ka nebu.

Meštani Međurova nimalo se nisu obradovali nezvanom gostu, pa događaj komentarišu rečima "bilo, ne povratilo se", a u crkvi pale sveće moleći se da "to", štagod bilo, više ne navraća u njihove krajeve.

Tek je bilo prošlo šest ujutro kad sam stigla u njivu da zalijem papriku. Prilazila sam bašti i ugledala nešto što mi je u prvi mah ličilo na lutku, pa sam pomislila da se neko šegači sa mnom. Kad sam prišla sasvim blizu videla sam da je to neko čovekoliko biće, kratke podrezane kose, obučeno u nešto što je ličilo na hartiju za pakovanje poklona zlatnožute boje.


To" se okrenulo ka suncu i klanjalo, a ono što me je zaprepastilo jeste to što je njegove pokrete oponašala i jedna stabljika kukuruza. Nije bilo ni daška vetra, pa nemam objašnjenje šta se u tom trenutku dešavalo sa tim stablom kukuruza - uzbuđeno prepričava svoj susret sa neobičnim stvorenjem Slavica Milojković.


Slavica je najpre sama pokušala da tuđinca najuri sa svog poseda, a kada joj to nije pošlo za rukom, u njivu se vratila sa komšijama, naoružana vilama i motikom.


-Okrenula sam se prema tom stvorenju pitajući ga šta radi tu. Kada je odgovor izostao ponovo sam mu se obratila i pitala ga da li je gluv. Ništa se nije čulo, stvorenje me je samo gledalo. Obuzela me je jeza, pa sam otrčala do obližnje njive i zamolila za pomoć jednog starijeg čoveka koji je tu nešto radio.


On je rekao da iz kukuruza vidi neku svetlost, ali je odbio da mi pomogne govoreći da u njivi verovatno nešto gori čim toliko sija. Otrčala sam do komšija Tomislava Živkovića i njegove žene i zamolila ih da sa mnom krenu na njivu. Tomislav je poneo vile, ja motiku i krenuli smo da se obračunamo sa neznancem - priča Slavica.

Kada su seljaci stigli na njivu neobično biće se na njihove oči vinulo u nebo.- Kada smo mu prišli sasvim blizu, to što je ličilo na čoveka počelo je da se smanjuje. Dostiglo je veličinu veće ptice, a i njegov oblik je najviše podsećao na neku krilatu životinju blistavih boja. Biće je prhnulo ka nebu i to je bio prvi zvuk koji smo čuli da je proizvelo. Kada se našlo na nebu, ponovo se preobličilo u čoveka, selo je za neku mašinu i udaljilo se velikom brzinom - prepričava neobičan događaj Slavica.

Tomislav i Vukosava Živković kažu da je Slavičina priča od reči do reči tačna.- Pošli smo da pomognemo Slavici, ali je moja žena brzo ustuknula jer se prestravila. Bila je u pravu, ono što sam tamo video svakoga bi raspametilo.

Stvorenje koje je dopola bilo zlatnožute boje, dok je preko donje polovine tela imalo nešto što je ličilo na kecelju, naizmenično se uspravljalo i klečalo, a kada smo se mi približili odletelo je ka nebu - opisuje susret sa vanzemaljcem Tomislav.Vukosava kaže da još drhti od straha kad se svega seti.- Nisam videla to stvorenje izbliza, ali sam ga videla dok je letelo. Tako nešto nikada u životu nisam videla - još uvek uplašena, priča Vukosava.


R. Simonović


Zanima me vase misljenje o ovome,jer ja ne znam sta da mislim!



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 04 Sep 2003
  • Poruke: 24135
  • Gde živiš: Wien

Izgleda da cemo morati da zabranimo prenosenje vestiju iz Kurira i Pressa.

Tema je vec bila, i zavrsila je u Kanti. Ovu cu da ostavim ovde, koliko da neko drugi ne postavi jos jednu istu, ali cu da je zakljucam, to je sigurno.



27 Avg 2007 21:21 bobby Zaključavanje topica Razlog: Ma daj...  
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1400 korisnika na forumu :: 32 registrovanih, 8 sakrivenih i 1360 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Ageofloneliness, Asparagus, babaroga, bestguarder, Bokiboks, Brana01, CikaKURE, doom83, Dukelander, Excalibur13, FileFinder, kolle.the.kid, ljuba, Lošmi, Lutvo_Redzepagic, Marko Marković, marsovac 2, Mcdado, Mixelotti, MrNo, nikoli_ca, NoOneEver Dreams, Skywhaler, Srle993, Stanlio, Trpe Grozni, uruk, vathra, Vlad000, voja64, yrraf, zlaya011