Ženi izvađena olovka iz glave posle 55 godina

Ženi izvađena olovka iz glave posle 55 godina

offline
  • Rogi  Male
  • Mod u pemziji
  • Najbolji košarkaš koji
  • je ikada igrao ovu igru
  • Pridružio: 31 Avg 2005
  • Poruke: 11687

BERLIN - Jednoj Nemici staroj 59 godina iz glave je izvađena olovka, zbog koje je gotovo čitavog života patila od jake glavobolje i krvarenja iz nosa.Kada je imala četiri godine Margret Vegner je pala i u glavu joj se zabila olovka koju je imala u ruci.

"Olovka je probila kožu i jedostavno nestala u mojoj glavi", izjavila je, dodajući da je olovka prošla veoma blizu vitalnih delova mozga.

U to vreme niko se nije usuđivao da je operiše, ali tehnologija je danas dovoljno napredovala što je omogućilo lekarima da odstrane olovku iz njene glave. Tokom operacije obavljene u jednoj privatnoj klinici u Berlinu, pacijentkinji je iz lobanje izvađen najveći deo olovke duge oko osam centimetara. Vrh olovke, dužine oko dva centimetra, je, međutim, tako čvrsto srastao sa okolnim tkivom da ga je bilo nemoguće odstraniti.


Izvor: http://www.rtv.rs/sr/vesti/svet/zanimljivosti/2007_08_06/vest_27446.jsp



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1111 korisnika na forumu :: 39 registrovanih, 6 sakrivenih i 1066 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., babaroga, bojank, bojcistv, cavatina, cer, Denaya, draggan, flash12, ginjica, havoc995, kairos, Karla, krkalon, Kubovac, ladro, MB120mm, mercedesamg, Mercury, Mi lao shu, milenko crazy north, Milos ZA, Mixelotti, nemkea71, nikoladim, Panter, rovac, royst33, ruger357, Sale.S, savaskytec, Sirius, Snorks, Trpe Grozni, Vlada78, zdrebac, zillbg, zziko, šumar bk2