Ne mogu da printam

Ne mogu da printam

• Pridružio: 14 Nov 2003

Kada hoću da printam, evo šta se pokaže:

Imam dva štampača, Canon LBP 810 i HP JetPro 1102. Ista stvar. Iz Firefoxa ne mogu da štampam, kao ni iz Opere i Explorera.

Pomagajte.

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • m4rk0  Male
  • Administrator
  • Administrator tech foruma
  • Marko Vasić
  • Gladijator - Maximus Decimus Meridius
  • Pridružio: 14 Jan 2005
  • Gde živiš: Majur (Colosseum)

Sto se tice problema sa Canon LBP 810, postoji fix za DEP:
[Link mogu videti samo ulogovani korisnici]

Sto se tice drugog stampaca, jedino da probas sa poslednjim drajverima: [Link mogu videti samo ulogovani korisnici]

• Pridružio: 14 Nov 2003

m4rk0, hvala na pomoći i asistenciji.
Probao sam za Canon LBP-810 i fora uspeva. Sve je OK, što se Canon-a tiče.
Ovo za HP sam probao pre, ali ista kvaka.

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 933 korisnika na forumu :: 72 registrovanih, 5 sakrivenih i 856 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 20624 - dana 04 Apr 2026 04:18

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: aleksmajstor, Andrija357, bolenbgd, Boris BM, boskelazo, Bubili, Bubimir, cemix, CHARLIE JA., Cigi, Clouseau, curiosity, d.arsenal321, dekan.m, Dimitrise93, Doca, Dorcolac, drgrozozo, elenemste, gajasvi, Georgius, Ivoo, joca83, jodzula, JOntra, Jose, Još malo pa deda, kib, Kvaka22, Lj_ubo, LjubisaR, Marko Marković, Medojed, mercedesamg, miki kv, milanstankovic087, Milos ZA, Mldo, monomah, mustangkg, nemkea71, nenad81, nikolakgbikola, nixos, Novakomp, Paklenica, Parker, proka89, Pv123, raketaš, Ray1973, RiV, sap, simazr, Sir Budimir, Siti2, skok, Solunac na steroidima, Srky Boy, StankoVrankovic, strn, taomaster, Tas011, Trpe Grozni, tuja, vdeki, Vlada1389, Vlado82, Vrač, XBMC, zdrebac, 79693