Ne radi mi Google-play

Ne radi mi Google-play

offline
  • Pridružio: 20 Okt 2013
  • Poruke: 7

Ovako,treba mi mala pomoc.Google play mi ne radi preko wifi-a,a radi preko mobilne mreze.Da li neko zna kako da resim ovaj problem??



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Research Engineer @MalwareBytes
  • Pridružio: 09 Avg 2011
  • Poruke: 15877
  • Gde živiš: Beograd

Koji je telefon u pitanju? Koji je ruter u pitanju?



offline
  • Pridružio: 20 Okt 2013
  • Poruke: 7

Telefon je Alcatel OT 4030D S POP, a ruter je CISCO Linksys
Ako trebaju jos neke informacije sto se tice telefona, itd...javi Smile

offline
  • Pridružio: 03 Jul 2010
  • Poruke: 536

Jesi probao da vratis telefon na fabricka podesavanja?

offline
  • Pridružio: 20 Okt 2013
  • Poruke: 7

Jesam,i opet isto. Pise ''Veza nije uspostavljena'' a telefon je konektovan na moj ruter.
Pokusao sam da promenim google nalog,ali nije htelo i pisalo je ''Nije moguce uspostaviti pozadinsku vezu sa serverom.Ovo je mozda privremen problem ili vas android uredjaj nije pripremljen za uslugu prenosa podataka. Ako se ovo nastavi, pozovite korisnicku podrsku"

offline
  • Research Engineer @MalwareBytes
  • Pridružio: 09 Avg 2011
  • Poruke: 15877
  • Gde živiš: Beograd

Koji je tacno model model rutera? Da li si probao da resetujes ruter?

offline
  • Pridružio: 20 Okt 2013
  • Poruke: 7

Uspeo sam da resim problem.U pitanju je bio neki fajl ''hosts''.Morao sam da root-ujem telefon,pa da instaliram ''Root Explorer'' i preko njega nadjem i obrisem taj fajl.Hvala u svakom slucaju! Very Happy

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 449 korisnika na forumu :: 3 registrovanih, 0 sakrivenih i 446 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3028 - dana 22 Nov 2019 07:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: bojank, stringer bell, VJ