MPC ne može da pusti video!

MPC ne može da pusti video!

offline
  • Pridružio: 01 Jan 2011
  • Poruke: 659

Media Player Classic, pustim film, ide zvuk, idu titlovi ali nema slike?
Probao sam preko Windows Media Playera, sve je u redu.
Probao sam i preko VLC-a i sve je u redu.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • oblak  Male
  • Legendarni građanin
  • Glavni moderator foruma Mobilni telefoni
  • LEBE KISELI
  • Pridružio: 14 Feb 2005
  • Poruke: 6355

Media Player Classic koristis kao samostalan program ili si ga instalirao uz neki kodek pack K-lite, CCCP, i sl.?



offline
  • Pridružio: 05 Feb 2008
  • Poruke: 2134

Media Player Classic kao samostalan nema sve kodeke integrisane kao ostali popularniji plejeri.
Dok ako je sa K-Lite paketom instaliran onda bi trebao sve da pusta.

offline
  • Pridružio: 01 Jan 2011
  • Poruke: 659

Napisano: 19 Jan 2011 8:42

Instaliran je sa K-Lite paketom.
Nisam napomenuo da kada sam imao instaliram Starter (Windows 7) sve je radilo bez problema.
Sada sam instalirao Ultimate (Windows 7) i pojavio se ovaj problem.
Inače obe verzije Windowsa su 32-bitne, tako da ne vidim problem do OS-a.
Skinuo sam:


Dopuna: 19 Jan 2011 9:12

sada sam skinuo:

i prikazuje sliku ali izobliči titlove iako su postavke iste u oba programa:

Evo kako izgledaju titlovi:

I iako su ista podešavanja EASTEUROPE (238-) ne prikazuje u titlovima normalno čćžšđ.

offline
  • Pridružio: 30 Dec 2010
  • Poruke: 10
  • Gde živiš: Novi Beograd

Knežević ::Napisano: 19 Jan 2011 8:42

Instaliran je sa K-Lite paketom.
Nisam napomenuo da kada sam imao instaliram Starter (Windows 7) sve je radilo bez problema.
Sada sam instalirao Ultimate (Windows 7) i pojavio se ovaj problem.
Inače obe verzije Windowsa su 32-bitne, tako da ne vidim problem do OS-a.
Skinuo sam:



Onda probaj ponovo reinstal K lite codeca, s tim sto pre toga kada deinstaliras k lite codec ocisti registre pa onda ponovo instaliraj k lite codec.

offline
  • Pridružio: 01 Jan 2011
  • Poruke: 659

Uspeo sam! Hvala!!!

offline
  • Pridružio: 30 Dec 2010
  • Poruke: 10
  • Gde živiš: Novi Beograd

Knežević ::Uspeo sam! Hvala!!!
Sta si uradio ako nije problem da mi kazes, jer sam i ja skinuo tu verziju k lite i meni isto iako sam prethodni full deinstalirao i ocistio reg pa mi se i dalje isto desava, nema videa? Sad

offline
  • Pridružio: 01 Jan 2011
  • Poruke: 659

Napisano: 21 Jan 2011 10:47

Deinstalirao sam preko revo uninstallera, pa sam instalirao tako sto sam selektovao sav video i audio materijal da pusta preko ovog programa i proradilo je. Proveri samo da li je ista verzija kao moja.


Dopuna: 21 Jan 2011 10:50

Odavde sam skinuo
http://www.free-codecs.com/k_lite_codec_pack_download.htm

offline
  • Pridružio: 30 Dec 2010
  • Poruke: 10
  • Gde živiš: Novi Beograd

Knežević ::Napisano: 21 Jan 2011 10:47

Deinstalirao sam preko revo uninstallera, pa sam instalirao tako sto sam selektovao sav video i audio materijal da pusta preko ovog programa i proradilo je. Proveri samo da li je ista verzija kao moja.


Dopuna: 21 Jan 2011 10:50

Odavde sam skinuo
free-codecs.com/k_lite_codec_pack_download.htm

I ja sam. I pre sam stiklirao sav video i sav audio,a sad sam striklirao vmr9 i proradio je, medjutim je i izasao novi update koji je verovatno ispravio taj bug.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 566 korisnika na forumu :: 4 registrovanih, 1 sakriven i 561 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: aljosa7, Andrija357, Tas011, UAV operator