Blog za praznjenje!!!

41

Blog za praznjenje!!!

Nervira me, ali nenormalno nervira profesor koji te obori zato sto ne pocnes precizno vec uopsteno da pricas prvo od cetiri pitanja, a on ti ni ne da smernicu gde bi trebao da nastavis pricu ili te pita ostala 3 pitanja.. Stoka iskompleksirana koja od 30 studenata kojima je to ispit za uslov pusti da poloze samo dvoje! Jedan od onih ljudi koje mislim da bih mogla da ubijem bez da mi zadrhti ruka!

@ Limit :
Nemaš pojma koliko te razumem... Ja neću više ništa reći o odnosima profesor-student, preseo mi je ideal ''Profesori su tu radi studenata, ne obrnuto'', koji je prekršen čim je i izrečen...
Već dva meseca imam na umu da namerno 'okinem' godinu i da im polako vraćam sve to, 'obijam o glavu' njihove stavove; jedini način da se nekome tako suprotstaviš je da znaš mnogo (and I mean mnooogo!), te da te ni na jedan način ne mogu zajebavati.
A ja čvrsto verujem da mogu to..! (usto, nema nimalo mržnje u meni - samo sam... slomljen... takvim dešavanjima, nepravdom)

Zagrljaj

Pa zato nigde u svetu vise ne polazu ispite usmeno! Pa da zavisis da li je neko ustao na levu ili desnu nogu, da li si mu/joj simpaticna ili ne, da li si bio na konsultacijama u "noramalno" vreme ili u 8 sati uvece, nasamo... Ili kada cujes kako ti sef katedre kaze "Pa ja sam ga postavio da bude profesor sada i da zelim ne mogu nikako da ga smenim"

@marija
ovde ista pricha belive me! Sad

a ovo me je nasmejalo na tu temu danas

Na mom fakultetu ispit se sastoji iz 3 ili 4 dela i kod vecine je ako padnes na jednom sve ides od pocetka,zanimljivo veoma,al kako ti prolaze godine nekako se i naviknes ali ti se predmet smuci.

aaaaaaaa opet cu plakati,opet sam u bedaku,volim gaaaaaaaa i mrzim u isto vreme Sad((((((((((((((((

Kakve sam nikakve sreće, ovi "jednokratni" nikako da mi potraju... Evil or Very Mad

meni je danas profa iz inata samnjio ocenu na sest...pukla sam i htela sam da ga ubijem

Negde sam nalovila gripu.Odlepiti cu glava me boli ne mogu da je okrenem, nos mi je zapusen, muka mi je a ne smem da pijem lekove. Uzas.

Ufffff sto mrzim nadrndane prodavacice,zapita se covek nasmeju li se one nekad???A tek one u kioscima....

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 897 korisnika na forumu :: 35 registrovanih, 5 sakrivenih i 857 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, 8u47, A.R.Chafee.Jr., airsuba, Aleksandar Tomić, amaterSRB, Arahne, bigfoot, ccoogg123, Denaya, Dorcolac, Dukelander, dule10savic, esx66, Georgius, goxin, JOntra, kjkszpj, kolle.the.kid, Mixelotti, mnn2, nemkea71, NoOneEver Dreams, Parker, raptorsi, RJ, samsung, Sančo, Sumadija34, Trpe Grozni, Tvrtko I, Vlada1389, VP6919, |_MeD_|, šumar bk2