JEEEEE!!!

1

JEEEEE!!!

offline
  • Pridružio: 29 Jan 2009
  • Poruke: 488
  • Gde živiš: tako blizu, a tako daleko

Jutro je svanulo, Sunce je granulo, život je lep ako nisi slep! Ima li lepšeg buđenja od onog koje sam jutros doživela: “Gotovo je, Ivan se rodio!”
Ivane, Ivane, da samo znaš kako si nas sve namučio, bubo lenja! Čekali smo te ko ozebo Sunce, armija nas usplahirenih, zabrinutih, nestrpljivih da ugledaš svetlo dana i da zakmečiš, tamo negde, daleko od svih nas koji grickamo nokte, usne, brundamo, šetamo, češkamo se iza uha i pitamo se “Oće li više?”
U pokušaju da od sreće napravim trostruki salto, ušinula sam kičmu.Ne mari, Ivan je rođen. Nek me boli, Ivan je rođen! Posle toliko kišnih dana, konačno SUNCEEE!!!
Po meni se razlili toplina i spokoj. Tvrdoglavi, kosati pišonja od 4 kg i 300 grama u svojim ručicama drži čarobni štapić kojim je zamahnuo i sve nas pretvorio u najsrećnija bića na ovom svetu! Jašta, nego je tvrdoglav! Nije hteo da se rodi kad su lekari rekli da treba, nego je on sam sebi utvrdio datum kad će da se pojavi, odagna brige i ozari naša lica. Da se zna, moliću, od koje je loze! Kako se postaviš – tako će ti biti!
Postrojio nas je sve unapred.
Mama? Izmučena, jedva je izašla na kraj s njim!
Tata? Eno, vise neke froncle od garderobe s njega, baulja nekako, ko da ne veruje šta ga je snašlo: “Ja biti tata?”
Mi? Takmičenje je u toku: ko će više trostrukih saltova sreće da izvede.

Sve čestitke baba, neka je živ i zdrav... Very Happy Naravno, čestitke i mami ii tati, uz želju da ih bude još...

Smile Smile Smile
JEEEEEE!!! Smile Smile Smile
bas lepo, cestitamo !

Divnoooo... Zagrljaj sve cestitke od srca. Zagrljaj

Pridružujem se čestitkama,takođe od srca. Very Happy Svaki novi život treba slaviti! Ziveli

btw,ovaj naš Dušan uvek iskopa neke super smajlije. Very Happy

Čestitke!!

"Rekli doktori"...inače imam povjerenja u doktore, al kad je ova stvar u pitanju-ne vjerujem nikome! Samo beba zna kad je spremna da ugleda svjetlost dana i više....niko!

Ivane, dobro došao na svijet! Zagrljaj

Cestitam od srca. Ziveli

Smajli ...SRECNO...

Cestitke. Nek je beba ziva i zdrava Smile

Dusan ::Sve čestitke baba, neka je živ i zdrav... Very Happy Naravno, čestitke i mami ii tati, uz želju da ih bude još...

Baba? Shocked Evil or Very Mad Pa nisam još tolko matora! Very Happy (Psst, ćuti, da nisi pisno Confused ! Nemoj da ti dođem tamo, ako me odaš! Laughing Zmija noge, a ja godine LOL LOL LOL )
E, da je moje unuče, gde bi mi kraj bio! Umrla bih od sreće! Moji klinci znaju za to, pa ne žure, žele da imaju mamu što duže Mr. Green .Ali, doživeću valda i to! Da posvršavaju nauke, nauče idiome i sijaset drugih stvari, izbombarduju me svim i svačim i onda me ožive unučetom! Sem ako ne stanu na lud kamen, a volela bih da stanu. Stala sam i ja, pa šta mi fali? Požurila. ""Moj je, prva sam ga videla! " vikala sam onomad iz sveg glasa:Z LOL LOL Kud sam morala prva da ga vidim i još pobedim u žestokoj konkurenciji (a bila je žestoka, što jes-jes!) LOL LOL LOL ?!
Hvala vam svima na čestitkama, računajte kao da je moje unuče, iako nije! Porodila se zaovina kćerka.Moja Mrvica je postala mamaaa! Požurila je i ona je vikala iz sveg glasa:"Moj je, prva sam ga videla!"
Ne mogu da vam opišem koliko smo svi srećni i kakva je atmosfera ovde kod nas! Poludeli smo od sreće svi načisto! Ono, mali nas je maksimalno mučio, mučio, mučio! Jedna grupa je navijala da se rodi do ponoći 09.01., jer bi se tada zvao Stefan (juče je bio sv. Stevan), "ajde, ajde, požuri, skoro će ponoć! Šta čekaš, bre, izlazi napolje!", dok je druga grupa grickala usne i unezvereno gledala na sat, da bi,kad je prošla ponoć, ushićeno uzviknuli: "Pobedili smo, zvaće se Ivan!" Bila je to mamina želja.
Pišonja od 4,3 kg., dugačak ni manje ni više nego 60 cm, odmah može da navuče fudbalski dres, a kosa mu je dugačka, dugačka, može slobodno da stavi traku,da mu kosa ne pada u oči!
O, Bože, kako sam srećna! Kako je to lep osećaj! Very Happy

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 914 korisnika na forumu :: 30 registrovanih, 6 sakrivenih i 878 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 8u47, A.R.Chafee.Jr., Andrija357, Atomski čoban, bigfoot, BRATORIII, darios, Darko001, DPera, draganl, esx66, Frunze, goxin, HrcAk47, Jahorina, Koca Popovic, Marko Marković, mikrimaus, nemkea71, NoOneEver Dreams, Panter, pein, repac, robertino, Sirius, Smiljke, StepskiVuk, Stoilkovic, vathra, Vlada1389