JEEEEE!!!

2

JEEEEE!!!

Sve najbolje mama.. nek je beba ziva i zdrava Ziveli

Sve najbolje...Neka je srecna mala bebica..Smilea i babica...hehe

Sve hoću da čestitam, al' nekako se zbunih...kontam, možda nije unuk, pa da je nazivam bakom prije vremena (mada bake uživaju u toj ulozi Very Happy .. moja mama je postala baka u 48. godini, al' zato što je ona požurila i vikala "Moja je, prva sam je vidjela" Laughing )

Divan je osjećaj dobiti novu bebu u porodici. Ma, one su mali čarobnjaci, a to i ne znaju Smile.

Tom malom pišonjici prelijepog imena, želim sve najbolje, a vama želim da vas i dalje uveseljava..još dugo, dugo...i kad više ne bude beba.
Ziveli

Sve najbolje bepčetu, mama Mrvici i ostatku familije. Very Happy Zagrljaj

Cestitam!! Ziveli Wink

Cestitke
Neka je bebica ziva i zdrava! Sve najlepse

Cestitam sve najbolje

Ma čitam ja čitam odpočetka,pa sve nešto nemogu da dođem k;sebi šta je sada,pa onda htedoh da čestitam(jer vidim svi čestitaju babi)
A onda vidim nije baba LOL pa opet čitam nije ni novopečena mama,e muke ti ježeve,šta je sada smešak
Zaova se porodila,mašala nevena nek je živ i zdrav i sa srećnom zvezdom odrastao,sa svojim najbližima.Rodio se kada je on hteo,normalno Poljubac malom Ivanu a doći ćeš i ti na red da postaneš baka,samo ne kad ti to budeš želela već kad podmladak to poželi.


Obožavam bebe,vidi ovu slaćušicu Zagrljaj

diarno ::Sve najbolje mama.. nek je beba ziva i zdrava Ziveli

Mama? Fala, fala, al nisam mama, ni baka, ujna sam!

posebna ::.. moja mama je postala baka u 48. godini, al' zato što je ona požurila i vikala "Moja je, prva sam je vidjela" Laughing )[/size]

Divan je osjećaj dobiti novu bebu u porodici. Ma, one su mali čarobnjaci, a to i ne znaju Smile.


Ha, ha, ha! Vidim da ti je nevidljiva moja šala na svoj račun, jer ono “Moj je, ja sam ga prva videla!”, se odnosi na mog muža. Bila je žestoka konkurencija, ali pošto sam ga prva videla, pre mojih drugarica, morao je biti moj!

Ljudi, hvala vam po sto puta! Zaista je lep osećaj dobiti prinovu u porodici! Još sam ozarena...

LOL ...ma, nije ni čudo što sam sve pogrešno pročitala i protumačila, onako brzinski...sluđena sam ovih dana od treme koja raste..

Važno je da je konkurencija pobijeđena, u oba (ma, sva tri - ako računam i moju mamu) slučaja Mr. Green Very Happy ... i da je mali anđelak donio toliko radosti. Smajli

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 886 korisnika na forumu :: 15 registrovanih, 2 sakrivenih i 869 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: doloress, draggan, ivica976, Koridor, KOV, Kristian_KG, mikki jons, Neutral-M, robytz, scimitar19, simazr, slonic_tonic, sovanova95, stalja, Vitomir