JEEEEE!!!

3

JEEEEE!!!

Misterija je razresena, neka je sa srecom mami i tati, a cestitke i ujni. smešak
Ziveli

Neka je beba ziva i zdrava...
Cestitke roditeljima...
Ziveli

Sve cestitke od srca ujna Smile
Nek je bebac ziv i zdrav,sve najbolje Smile

Danas je 16.01., Ivan i Mrvica su još uvek u bolnici.On je super, kuc,kuc, nije ni čudo, ubacio se na tatinu fajtu, žilavi su oni! Mrvica je loše prošla na porođaju. Nismo ih još videli, zabranjene su posete. Nerviramo se, zabrinuti smo, nema smeha ni osmeha.Danas su nam rekli da je prate, da nema više visoku temperaturu, da je opreza radi ne puštaju kući, da ne brinemo, da je to normalno za prvorotke, blablablabla...
Jok, oni će da se nerviraju, a ne mi! Pojedosmo se od brige! Koliko smo se radovali zbog pišonje, sad se još više jedemo zbog Mrvice! E, ne može kod nas ništa da bude ko po ulju (ili loju), mora nešto da nam presedne, da nam zagorča! Taman poskakasmo na noge uz povike: "Sunce konačno granulo!", a Sunce brže bolje zađe za oblake! Sad iskrivismo šije gledajući kad će ti oblaci više da se raziđu!
Ne možeš se, ko sav normalan svet, ni radovati rođenju, ne može, ko kod svog normalnog sveta, ni porođaj da prođe bez problema.
Oću da vičem, oću da galamim, oću da puknem: OĆU DA BUDEMO KO SAV NORMALAN SVET!

UFFF! Konačno dođoše kući Very Happy ! Preselo nam veselje. Nikad više neću da se radujem bez zadrške! Pitam se, može li se uopšte radovati sa zadrškom? Pričam koješta, ali stvarno smo svi bili sluđeni od brige, postiđeni što smo skakali od sreće zbog pišonjinog rođenja, sigurni da će sa mamom sve biti OK, jer, Bože moj, to se podrazumeva.
Da, podrazumeva se kod svog ostalog normalnog sveta, al mi očigledno ne spadamo u tu kategoriju stanovništva, jer nama mora nešto da zagorča sa strane svaki lep trenutak, događaj. Mrvica je nagrabusila, a Ivan je super bebac!
Kad su stigli kući, svima je popadalo kamenje sa srca i duše i gle čuda! Umesto da svi budemo nadvijeni nad krevetcom sa bebom, svi se preparkirasmo nad krevet sa mamom! Trčimo oko nje, šunjamo se, bdijemo, ugađamo joj. Ne pitamo ništa, vidimo sve!
Ona jeste oduvek bila krhka, nežna, voljena, mažena, zaštićena. Jedino žensko u toliko kolena, posle toliko godina! Ipak, ni pomislili nismo da će sve ovo biti baš ovakav komplikejšn!
Ali, sam pogled na Ivana potvrđuje: vredelo je!
Veeeliki, lep bebac, duga crna kosica, prosto mu šiške padaju u oči! U startu je prerastao štramplice koje su ga kući dočekale, omanuli smo broj garderobe LOL LOL LOL ! Spava, ne gleda nas, ručka, ne gleda nas. lenjo otvori okice, pa ih, čim nas vidi nadvijene, odmah zatvori. Ljudi, pa on hrče kad spava! Da, hrče! Tačnije, prede kao mače! Zaljubljen

Napisano: 30 Jan 2010 9:25

http://www.youtube.com/watch?v=49m7cUru6BI&feature=related

Dopuna: 30 Jan 2010 9:31

To sam ja poslao pesmicu za Ivu uz pozdrave njemu , mami i tati ..naravno ujni od mog veeelikog Janka (pre dva dana 8mes.).

i ponovo pesmica ..sad ovako da me ne bruka tetka danuska!
i jos jedna!

Tako mi je krivo što tek sad vidim! Embarassed Sve čestitke!!! Ziveli Poljubac Zagrljaj

maha :: To sam ja poslao pesmicu za Ivu uz pozdrave njemu , mami i tati ..naravno ujni od mog veeelikog Janka (pre dva dana 8mes.).


LOL LOL LOL Baš ti hvala! Potsetio si me na drage mi trenutke pevanja te pesmice svojoj deci, a i one druge pesmice:
"Boc, boc iglicama,
ne diraj ga ručicama,
bode, bode jeeeež, iiii,
biće suza - bež!"
pri čemu sam ih redovno golicala LOL LOL LOL .
Bebac ti je prelep, šećerko jedan, prosto čovek dobije želju da ga "gricne"!
Obožavam te zubiće kod bebaca Zaljubljen


Satenčice, hvala ti. Samo, nikad više neću da se pravim važna pre vremena Embarassed

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 849 korisnika na forumu :: 41 registrovanih, 4 sakrivenih i 804 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: amstel, anta, babaroga, Bobrock1, bojank, CikaKURE, dane007, Denaya, Djokislav, DonRumataEstorski, dragoljub11987, drimer, FOX, Georgius, Goran 0000, Ivica1102, Joja, Kaplar2, Karla, Koridor, ksyyaj, Kubovac, Lošmi, mik7, milenko crazy north, MrNo, NikolaGTR, Panter, Petarvu, ruma, Shinobi, shone34, SR-3m, Srle993, Trpe Grozni, vaso1, vathra, vladulns, VP6919, YU-UKI, šumar bk2